Senast uppdaterad:

Skriv ut

FAQ

Nedan finns några FAQs som ni kan kika genom. Den uppdateras löpande men har ni flera frågor får ni gärna kontakta Klubbsupporten.

Finns det några rapporter som jag inte kan ta ut i det nya rapportverktyget som i gamla GIT? Visa

Under analysfasen i våras skickade vi ut en enkät till klubbarna för att få återkoppling om vilka rapporter används mest och vilket behov finns idag.  Personrapportsfunktionen i första steget har byggts för att ta hand om de flesta rapporterna som ni har behov av idag.

Vissa rapporter som t.ex. som GIT.Spelavgift_begränsad och GIT.Spelavgift_Uthyrningsartiklar kan inte genereras i den nya personrapportsfunktionen och kommer att analyseras vidare under hösten 2022. Andra rapporter som Handicaphistorik finns redan flyttat till Rapporter i GIT.

Saknar ni en vis typ av rapport får ni gärna vända er till Klubbsupporten eller direkt till helen.platt@golf.se

Kan jag fortfarande komma åt Personrapporter i gamla GIT Visa

Ja. Den gamla rapportfunktionen finns kvar i gamla GIT. Men vi uppmuntrar klubbarna att börja komma igång med den nya funktionen.

Varför måste jag ange högsta HCP först i "HCP från" i det Globala filtret? Visa

I nästa releasen den 29e november kommer ni kunna att filtrera HCP från (min +8) och HCP till (max 99). Men filtret i nuläget filtrerar korrekt även om man måste ange högsta HCP först i "från"-fältet.

Varför kan jag inte ta ut alla parameter från varje huvudområde samtidigt? Visa

Det finns en maxgräns på antalet parameter (25) som ni kan exportera till Excel, dels p.g.a systemprestande och dels p.g.a användbarhet.