Senast uppdaterad:

Skriv ut

Uttagning till tävling - SGF Golf Ranking

Nu finns en funktion i GIT Tävling som gör det enkelt att ta ut spelare till scratchtävlingar! Den baseras på SGF Golf Ranking, vilken uppdateras varje måndag. Följ instruktionerna nedan för en smidig lösning på dina uttagningar.

1. När du är inne på tävlingen, börjar du med att gå till ”klasser” och tryck på ”redigera”.

2. Ställ in förutsättningarna för din tävling. När du har angett max antal deltagare, anger du ”Manuell uttagning” som princip vid överanmälan.3. Gå till fliken ”ANMÄLDA” och tryck på ”Ta ut spelare”

4. I rullistan väljer du ”SGF Golfrank (lägst hcp)”. Då tas spelare ut i första hand efter deras placering på SGF Golf Ranking. I andra hand tas de spelare som inte placerat sig på SGF Golf Ranking ut, efter HCP(-rangordning).5. Filtrera efter ”Ranking” och tryck på ”Renumber Reserves” (VIKTIGT). Då kommer ”Väntelistan” att sorteras efter spelarnas ranking och sedan HCP. Därefter klickar du i antalet spelare som du vill ha över till deltagarlistan och sedan på ”Move Selected”.

6. Välj den andra klassen och repetera steg 4 & 5.

7. Avsluta med att spara.

Nu är startfältet uttaget. När en deltagare avanmäler sig, ska tävlingens administratör gå in på ”Ta ut spelare” och markera den första på reservlistan och flytta över den till deltagarlistan. Hantering av startlistor och resultatrapportering fungerar som vanligt.