Inspelade webbinarier

Här finner du webbinarien som genomförts under 2022-2021 som du kan se i efterhand.
Nedanför hittar du allmänna filmer från Releaserna och till vänster ligger inspelningarna upplagda under olika ämnen.

Webbinarier GIT - Release 17 maj 2022

Om du har problem att spela upp filmen klicka här

Webbinarier GIT - Release 15 februari 2022

(speltid ca 25 min) - Få mer info om nyheterna kring Person, Bana, MGBokningsApp och E-post i samband med Tilldela Avgifter.

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Inspelade Webbinarier 2021 Visa

Faktureringsprocessen i GIT och Nya GIT

Klicka här för se presentation (i PDF-format) från utbildningstillfället.
Klicka här om du istället vill se presentation (i PDF-format) som innehåller checklistans punkter utförda i GIT-klienten.

Om du har problem att spela upp film, klicka här

Förbereda inför kommande säsong

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Säljorganisationer, artiklar och Min Golf-betalningar

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Tilldela avgift

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT - Start av säsong del 1

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här

GIT - Start av säsong del 2

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT - Hantera företag

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT - Uppläggning & webbokning av Golfbil

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format). Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT Tävling – Uppläggning av tävling

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT Tävling – Genomförandet av tävling

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT Tävling - Avgifter, klubbgrupper & Order of merit

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

nya GIT - Starttidsschema & Person

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Analys och Statistik

Om du har problem att spela upp film, klicka här.