Inspelade webbinarier

Här finner du webbinarien (kring GIT) som genomförts under 2022-2021, du kan se dessa i efterhand samt se eventuell presentationsmaterial som användes i samband med webbinarie.

Webbinarie 2022

GIT e-post

Om du har problem att spela upp filmen, klicka här.
För mer information om GIT e-post, klicka här.

Start av säsong del 1

Om du har problem att spela upp filmen, klicka här.

Start av säsong del 2

Om du har problem att spela upp filmen, klicka här.

Vårdnadshavare och underåriga i GIT

(Speltid: ca 28 min) - Lär dej mer om vad Vårdnadshavare och underåriga innebär samt hur hanteringen i nya GIT går till.

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Webbinarie - GIT-Release 15 februari 2022

(speltid ca 25 min) - Få mer info om nyheterna kring Person, Bana, MGBokningsApp och E-post i samband med Tilldela Avgifter.

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Inspelade Webbinarier 2021 Visa

Faktureringsprocessen i GIT och Nya GIT

Klicka här för se presentation (i PDF-format) från utbildningstillfället.
Klicka här om du istället vill se presentation (i PDF-format) som innehåller checklistans punkter utförda i GIT-klienten.

Om du har problem att spela upp film, klicka här

Förbereda inför kommande säsong

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Säljorganisationer, artiklar och Min Golf-betalningar

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Tilldela avgift

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT - Start av säsong del 1

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här

GIT - Start av säsong del 2

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT - Hantera företag

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT - Uppläggning & webbokning av Golfbil

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format). Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT Tävling – Uppläggning av tävling

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT Tävling – Genomförandet av tävling

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT Tävling - Avgifter, klubbgrupper & Order of merit

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

nya GIT - Starttidsschema & Person

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Analys och Statistik

Om du har problem att spela upp film, klicka här.