GIT informera 2023-11-01

Hej,
I detta mejl får du flera tips inom området ekonomi. Ta del av dem inför klubbens tilldelning av årsavgifter för 2024.
Som vanligt finns det också intressanta webbinarier att anmäla sig till!

Flera möjligheter att delbetala årsavgiften

Inför tilldelning av årsavgifter 2024 kan det vara en bra idé att informera era medlemmar om de olika möjligheterna till delbetalning:

Med MoreGolf Mastercard (via faktura eller i Min Golf)

Med Swedbank Pay Checkouts kreditlösning i Min Golf

Via FINQR:s tjänst för löpande betalning

Vilken metod använder din klubb? Tipsa dina medlemmar om hur man gör med hjälp av informationen!

För delbetalning med MoreGolf Mastercard finns ett kommunikationsmaterial med bilder, banners och brevmall att ladda ner.

Medlemmar som inte har ett MoreGolf Mastercard och vill delbetala med ett sådant kan ansöka om ett kort och sedan välja något av alternativen.

Allt om delbetalning

OBS! På Onlinehjälpen finns mycket bra hjälp när du ska tilldela och debitera årsavgifter:

Webbinarier om tilldelning av årsavgifter

Checklistor inför tilldelning av årsavgifter

Webbinarie om Artiklar och avgifter

Många av funktionerna i GIT utgår från Artiklar och avgifter, till exempel all försäljning. Under november hålls två webbinarier där du får lära dig mer om strukturen, olika artikeltyper och artikelkategorier samt vilka inställningar du kan göra. Missa inte chansen att få bättre koll på denna viktiga del i GIT.

Knip en plats redan idag

Apple Pay tillgängligt i Swedbank Pay

Du vet väl att alla golfklubbar som har ett Swedbank Pay checkout-avtal nu också kan erbjuda betalning via Apple Pay? Ansök online och ge era medlemmar och gäster ännu större valfrihet när de ska betala avgifter.

Så här går det till

Statistik över medlemmar tillbaka i GIT Analys

Nu kan du återigen skaffa dig en bra bild över din klubbs medlemmar med hjälp av GIT Analys. Få koll på nuläget och jämför med tidigare år avseende antal medlemskap och strukturen på medlemsgrupper.

Mer om verktyget

Du vet väl att...

☞ Du hittar alla tidigare utskick av GIT Informerar på Onlinehjälpen.

☞ Det nu finns ett nytt inspelat webbinarie om GIT e-post