Senast uppdaterad:

Skriv ut

Webbinarier hösten 2023

Vi genomför ett antal Digitala utbildningar i GIT via Teams under vår och höst.
Det är aktuella ämnen för säsongen men kan också vara nyheter. Längden på utbildningen beror på ämnet men de flesta tar ca 45 minuter och vi erbjuder ett 30-tal platser vid varje utbildning.

Tilldela och debitera årsavgifterna via Min Golf hösten 2023

Vi kommer att gå igenom alla steg för att lägga upp årsavgifterna på Min Golf under detta Webbinarier. Vi går igenom checklistan och alla inställningar du behöver göra för avgifterna med mera.

Till sist går vi igenom hur vi stämmer av betalningar från dina medlemmar och vad som är viktigt att tänka på.

Notera att vi inte kommer gå igenom processen för att skapa fakturaunderlag via externa faktureringstjänst. Se separata Webbinarier för den processen längre ner.

Det finns fem olika tillfällen att välja på och passet är ca 45 minuter.

Välj mellan följande datum:

 Tisdag  5 december 14:00

 Anmäl dig här

Tilldela och skapa fakturaunderlag för dina årsavgifter via extern faktureringstjänst hösten 2023

För dig som ska jobba med fakturor till medlemmarna går vi igenom alla steg för att skapa fakturaunderlag under detta Webbinarier. Vi går igenom checklistan och alla inställningar du behöver göra.

Vi kommer även gå igenom vad som är viktigt att tänka när det gäller avgifter och hur du hantera krediteringar och få en bra spårbarhet av dina fakturaunderlag i GIT.

Det finns tre olika tillfällen att välja på och passet är ca 45 minuter.

Välj mellan följande datum.

 Torsdag   30 november  14:00

 Anmäl dig här

Artiklar och avgifter i GIT

Artiklar och avgifter är viktiga för att du ska kunna ta betalt för det du säljer på klubben och många av funktionerna i GIT startar med artiklar.

Under detta pass tittar vi på strukturen för artiklar och avgifter. Vi går igenom alla artikeltyper och artikelkategorier och titta på olika inställningsmöjligheter och hur vi använder dem i olika funktioner.

Välj mellan två tillfällen

 Tisdag   28 november  14:00

Anmäl dig här!