Tillbaka till releaser

Release 5 oktober 2022

Skriv ut

Personrapport

Nu kommer Personrapport i Nya GIT. Här får du möjlighet att på ett enkelt och lättöverskådligt sätt göra egna urval av uppgifter. På så sätt skapar du din rapport helt efter den information som du och och din klubb behöver. Personrapporten kommer den 5:e oktober.

Läs mer här

Fakturamottagare för Vårdnadshavare

När avgifter läggs upp för Underårig på Min Golf är det VH som blir fakturamottagare.

Vid skapande av fakturaunder blir det tillsvidare alltid UÅ som blir fakturamottagare. Funktionen med fakturamottagare för UÅ planeras till våren 2023.

Läs mer här