Bli pilotklubb för en ny avgiftsmodell: spelavgift med pott

Ta chansen att vara med och påverka utformningen av en ny avgiftsmodell för medlemskap, med arbetsnamnet ”spelavgift med pott”. Ansök om att bli pilotklubb senast 15 januari.

Idag finns det två olika avgiftsmodeller för medlemskap: spelavgift och spelavgift begränsad. Nu utvecklar vi en tredje möjlighet att paketera medlemskap i GIT för de klubbar som önskar.

I spelavgift med pott anger klubben olika värden på sina starttider, baserat på exempelvis popularitet. Medlemmarna nyttjar sin pott för spel och kan själv bestämma om de vill spela på dyra eller billigare tider. Det kommer också finnas möjlighet att låta medlemmarna nyttja potten för niohålsronder.
Modellen med en pott är ett flexibelt medlemskap som också kan leda till en jämnare beläggning på banan.

Ta chansen att vara med och påverka
Nu söker vi cirka tio klubbar som vill vara med och utforma funktionen tillsammans med oss! Målet är att med hjälp av dig skapa en slutgiltig version som kan lanseras till alla klubbar 2024.
Att vara pilotklubb innebär att din klubb får tillgång till funktionen med start 7 mars 2023. Du skapar en medlemskategori med 10–20 medlemmar som får testa spelavgift med pott under året. Samtidigt deltar du aktivt i vår referensgrupp.

Låter det intressant?
Vill du ansöka om att bli pilotklubb eller veta mer om vad det innebär? Kontakta helen.arnoldson@golf.se senast 15 januari 2023.
Vi ser fram emot att få utveckla denna flexibla avgiftsmodell tillsammans!