Glömt lösenord i nya GIT

Om du glömmer ditt lösenord kan du begära ett nytt lösenord innan du loggar in.

För att byta lösenord gör du så här:

1. Du går till nya Git och i utloggat läge klickar du på glömt lösenord. Se bilder nedan.
2. Då kommer du få en sexsiffrig kod till den mailadressen som är registrerad på dig i GIT.
3. Du använder den sexsiffriga koden för att logga in i nya Git. Skriv in den sexsiffriga koden under Gammalt lösenord. Skriv sedan in ditt nya lösenord, samt bekräfta nytt lösenord.
4. Lösenordet skall bestå av minst 6 tecken, 2 bokstäver (a-z, gemena el versaler) och minst 2 siffror. Får ej innehålla specialtecken.