GIT informera 2023-10-12

Hej!
Hösten är här och det är dags att starta arbetet med tilldelning av årsavgifter. I detta mejl får du hjälp att komma igång och goda råd. Läs också om nyheterna från den kompletterande releasen 3 oktober.

Mer nytt i kompletterande release

3 oktober kom ytterligare några uppdateringar för Artiklar och avgifter under personbilden, Bana samt Ekonomi. Lär dig mer om det senaste!

Kolla in senaste nytt

Manuell återbetalning i GIT Tävling

Under GIT Tävling > Tävling > Betalningar kan du nu göra manuella återbetalningar av följande tävlingsavgifter erlagda i Min Golf:

✓ Lagtävling

✓ Singeltävling som inte aktiverat automatisk återbetalning

✓ Singeltävling där deadline för automatisk återbetalning passerat

De manuella återbetalningarna kan ske när som helst, även efter tävlingsdag vid inställd tävling till exempel. De hamnar sedan direkt på transaktionslistan i GIT. Det finns också möjlighet att ta ut en separat transaktionslista från GIT Tävling.

Så här sparar du tid

Ny medlemswidget till klubbens hemsida

Låt nya medlemmar ansöka om medlemskap direkt. I den nya medlemswidgeten som lanserades i maj finns flera bra nyheter:

✓ Registrering av vårdnadshavare om det är ett barn som söker medlemskap.

✓ Inställningar för att anpassa widgeten för er hemsida – bland annat storlek och färgval.

Har ni också webbetalning ger det en helt automatiserad registrerings- och aktiveringsprocess.

Använder du fortfarande den gamla medlemswidgeten eller har du inte upptäckt denna smidiga lösning ännu? Passa på att registrera dig redan idag. Den gamla versionen kommer att fasas ut under 2024.

Till info och registrering

Få stöd och hjälp inför att tilldela årsavgifter

Det finns massor av hjälp och goda råd till dig som ska sätta igång att tilldela årsavgifter för 2024. Det gäller vare sig du sköter avgifterna i Min Golf eller fakturering via extern part. Kolla in nedanstående utbildningar och checklistor. Lycka till med arbetet!

Webbinarier om tilldelning av årsavgifter. Flera tillfällen att välja på, mellan 17 oktober och 5 december.

Checklistor inför tilldelning av årsavgifter att ladda ner på Onlinehjälpen

Du vet väl att...

☞ Du nu anger giltighetstid för Spelavgift rond under Avgift > Grundinformation. Där kan du välja år, månad, vecka och dag.