Senast uppdaterad:

Skriv ut

GIT informera 2023-12-01

Hej,
Releasen i tisdags gick som planerat, tack för ditt tålamod! I detta mejl får du smakprov på nyheterna, samt tips om en ny checklista för stängning av banan.

På help.golf.se kan du läsa mer, där finns alltid senaste nytt, hjälp och goda råd 

Ta del av allt nytt och överflyttat från releasen

GIT-expressen tuffar vidare med ytterligare lanseringar i nya GIT. Exempelvis en slipad funktion för kapitalinsatser och en dashboard för juniorernas nyckeltal. Se hela listan med nyheter via knappen nedan.

Häng med på tåget!

Utveckla juniorverksamheten med ny dashboard

Den nya rapporten Juniorverksamhet kompletterar inmatningssidan för juniorernas nyckeltal som släpptes i nya GIT i våras. Det är en dashboard som ger både överblick och möjlighet att analysera det inmatade materialet. Ett mycket bra verktyg!

Så här gör du i GIT!

Mindre kompletteringar 12 december

Några funktioner kommer att uppdateras i en mindre release tisdag 12 december. Det gäller främst funktionerna för gruppbokningar och webbetalning, som vässas med fler möjligheter.

Detta kommer 12 december

Följ checklistan när du stänger banan

Vintern är här med besked, och för många klubbar är det dags att stänga banan. Nu finns en smidig checklista över de funktioner och inställningar du bör gå igenom i GIT när ni avslutar säsongen. Följ den, så kan du sedan i lugn och ro ladda upp batterierna inför 2024.

Ladda ner checklistan

Du vet väl att...

☞ Du inte behöver logga in i gamla GIT längre. Allt du behöver för din verksamhet finns i nya GIT och nås via gitonline.se.

☞ Du måste välja rätt säljorganisation när du skapar fakturaunderlag inför årsfaktureringen. Den måste vara samma som avtalats med faktureringstjänsten för att underlaget ska kunna hämtas.

Tills vi hörs nästa gång...

Allt gott!

Med vänliga hälsningar,
Ylva Skännestig
Utvecklingschef GIT
ylva.skannestig@golf.se