GIT informera 2023-12-12

Hej!

2023 går mot sitt slut, men i GIT-fabriken lyser ännu flitens lampa. Läs vidare för information om kvällens release, tips på julunderhållning och ny årsplan för GIT.

Mindre release ikväll

Tisdag 12 december kl. 17.00–18.00 stängs GIT och Min Golf ned för en mindre uppdatering och release. Det gäller främst funktionerna för webbetalning och gruppbokningar, som vässas med fler möjligheter.

Mer om releasen

Få koll på årets alla aktiviteter i GIT

Nu finns en årsplan för alla större aktiviteter i GIT, indelad i fyra kvartal. Den finns som affisch att skriva ut och sätta upp på klubben, samt på Onlinehjälpen kompletterad med användbara länkar till checklistor, inspelade webbinarier och mer information.

Så här rullar årshjulet i GIT

Är du redan trött på julfilmer?

Kolla då in några rafflande GIT-webbinarier istället. Nu finns nya inspelningar att välja mellan, till exempel om nyheter från releasen 28 november. Mycket nöje!

Se webbinarie om kapitalinsatser

Se webbinarie om artiklar & avgifter

Se webbinarie om uppdateringar efter releasen 28 november

Starta 2024 med en kompetenshöjning

Se hit alla i ledande befattning på en golfklubb! Anmäl dig till GAF:s utbildning Klubb Management Ledning på Kallfors GK, och öka din kunskap om ledning och drift av en golfanläggning. Sista anmälningsdag 26 december. Kursstart 29 januari.

Till mer info och anmälan

Du vet väl att...

☞ Det lönar sig att göra ett noga förarbete när du ska tilldela årsavgifter. Det är också bra att skapa nya årsavgifter inför varje år. Mer tips finns i våra checklistor på Onlinehjälpen.

☞ Klubbsupporten har stängt 27–29 december. Vi öppnar igen 2 januari med reducerad bemanning fram till 5 januari. På help.golf.se finns senaste nytt, hjälp och goda råd – dygnet runt, varje dag.

Detta var sista GIT-informerar för i år, stort tack för gott samarbete under 2023.

Vi från GIT-teamet önskar dig en riktigt god jul och gott nytt år, så hörs vi igen i slutet av januari!