Senast uppdaterad:

Skriv ut

GIT informera 2023-11-16

Hej,

28 november är det dags för release igen! Här får du koll på vad som kommer och chans att anmäla dig till webbinarier om allt nytt.
Som alltid finns också senaste nytt, hjälp och goda råd på help.golf.se.


 

Ny GIT-release med spännande nyheter

Dags att fylla på GIT med ännu mer verktyg för dig! Tisdag 28 november kl. 17.00–20.00 stängs GIT och Min Golf ned för ytterligare en uppdatering och release av nya funktioner. På Onlinehjälpen kan du läsa om allt nytt och vad som flyttar över från gamla GIT.

Mer om releasen

Anmäl dig till webbinarier om releasen

Ta chansen att snabbt få koll på allt som lanseras i den kommande releasen via våra välbesökta webbinarier. Jobbar din klubb med spelrätter, lån och aktier? Missa inte det separata webbinariet om kapitalinsatser i nya GIT.

Säkra din plats idag

Få koll på antalet medlemmar

Nu finns en checklista som hjälper dig hantera in- och utträden av medlemmar i klubben. Ta hjälp av den för att få ett uppdaterat och korrekt medlemsantal att jobba med.

OBS! Se till att utträdesdatum och giltigt t.o.m.-datum stämmer med vad ni har beslutat i era stadgar. Notera att GIT e-post inte fungerar efter att utträdesdatumet passerat.

Kolla in checklistan

 

Du vet väl att...

☞Hjälpfunktionen inne i GIT hela tiden fylls på med goda råd till dig. Kika efter symbolen S längst upp till höger på sidan!

☞ Du kan anlita våra duktiga GIT-utbildare och få skräddarsydd hjälp med GIT. Till exempel stöd inom ett specifikt område eller hjälp att städa upp i ditt system. Läs mer och boka tid!

☞ När du vill ta bort ett skåp från en personbild måste du sätta ett slutdatum för uthyrningen. Så här gör du.

 

Tills vi hörs nästa gång...

Allt gott!

Med vänliga hälsningar,
Ylva Skännestig
Utvecklingschef GIT
ylva.skannestig@golf.se