Viktig information för dig med egen domän i GIT-e-post

Google meddelar att de kommer att införa DMARC-kontroll för inkommande e-post från den 1 februari som en åtgärd för att bekämpa bedrägerier

Från och med 1 februari 2024  måste de klubbar som använder egen domän som avsändare vid utskick av GIT e-post aktivera Dmarc.
Det innebär att ni behöver lägga in Dmarc i er DNS för att e-post adresser kopplade till Gmail inte ska missa era utskick.

Läs mer här vad som gäller för egen domän som användare för GIT e-post.