GIT informera 2023-09-14

Hej!

Releasen i tisdags gick som på räls! Nu har nya GIT fyllts på med ännu fler bra och vässade verktyg för dig. Den nya funktionen Behörighetsroller är i drift, vilket påverkar alla med inlogg till GIT i din klubb eller ditt distrikt. Läs vidare för viktig information om detta!

Få koll på nyheter och uppdateringar

Vid releasen lanserades nya funktioner och uppdateringar som kommer underlätta för dig och dina kollegor. Till exempel:

Medlemskategorier: Medlemmar kan själva byta kategori i Min Golf
Kontaktpersoner: Enkelt att låta rätt personer nås av rätt information
Ekonomi: Flera uppdateringar som gör ditt jobb enklare
Snabbhjälpen i GIT har fått en ny symbol: S

Mer nytt i GIT

Samtidigt som flytten till nya GIT pågår, stängs funktioner ner i gamla GIT.

Vilka det gäller kan du se här

Behörighetsroller i GIT – viktigt om din klubbs onboarding!

Vid releasen den 12 september flyttade Uppdrag och Uppdragstyper in i nya GIT och döptes om till Behörighetsroller. Uppdragstypen Default_klubb döptes också om till GIT super user klubb.

Från 20 september och åtta veckor framåt sker en utrullning med individuell onboarding (teknisk anslutning) för varje klubb och distrikt.

Nedan är en checklista över de saker du som är huvudansvarig för GIT på klubben behöver göra inför, under och efter din klubbs specifika onboarding-datum.

Inför klubbens onboarding

1. Säkerställ att din klubb har minst en men gärna tre personer registrerade som GIT super user klubb (högsta behörighet i GIT).

2. Läs igenom all information om flytten på Onlinehjälpen. Där kan du också ladda ner en pdf-fil med aktuellt datum för just din klubb.

3. Bekanta dig med de nya behörighetsrollerna och gör en förberedande lista över vilka på din klubb som ska ha behörighet att använda GIT.

4. Delta i något av de webbinarier som erbjuds varje måndag så länge utrullningen pågår. Där går vi igenom processen, visar hur du tilldelar behörigheter i GIT och svarar på frågor. Anmäl dig här.

5. Informera övriga användare i klubben att de inte kommer att kunna logga in i GIT under ert specifika onboarding-datum, och att de därefter åter kommer att tilldelas behörighet.

På klubbens onboarding-datum

6. Utför helst inget arbete i GIT under förmiddagen. Endast Superuser klubb (Default_klubb) kommer att kunna logga in i GIT under det tekniska arbetet. OBS! Har din klubb någon större aktivitet samma dag ni ska onboardas, kontakta klubbsupporten så snart som möjligt.

Efter klubbens onboarding

7. Du som är GIT super user klubb tilldelar behörighet till övriga användare i klubben enligt listan ni förberett i punkt 3.

Allt om behörighetsroller

Vässa din kompetens med höstens utbildningar

Jobbar du i styrelsen eller klubbledningen? Passa då på att knipa någon av de sista platserna på utbildningen GIT för ledning, som startar 25 september. Där får du lära dig hur du använder informationen i GIT för att strategiskt styra verksamheten på klubben. Det är också ett ypperligt tillfälle att nätverka och utbyta erfarenheter med andra klubbar.

Anmäl dig reda idag.

Du kan också anmäla dig till höstens många innehållsrika webbinarier. En bra chans att lära dig mer om Ekonomi och årsavgifter, GIT e-post, Rapporter samt Artiklar och avgifter.

Häng med på kunskapsresan