GIT för Ledning (digital utbildning)

Den här utbildningen vänder sig till dig i Styrelsen och till dig som jobbar med klubbledning.
GIT för ledning ger dig inblick i hur du kan använda all information och stöd som finns i GIT för att strategiskt styra verksamheten på Golfklubben.
Du får också tillfälle att skapa nätverk med andra klubbar och byta erfarenheter.

Välkommen till GIT för Ledning som är en digital utbildning i hur du kan använda GIT-data, som stöd för framtida strategiska beslut.

Här får du tillfälle till diskussioner/grupparbete med andra klubbar under vägledning av GIT Teamet och Klubbrådgivare. Vi har ämnen och innehåll för varje pass men anpassar det också efter vad deltagarna tycker är viktigt att diskutera kring varje ämne.

Den kostnadsfria utbildningen är på totalt 13 timmar fördelat på sex webbträffar á 1,5 eller 2,5 timmar.

Välj den omgång som passar dig bäst. Varje omgång innehåller 4 ämnespass samt två pass med eftersnack. Vi har plats för 20 deltagare per omgång.

Pass 1
Analys och statistik

Hur man kan jobba med nyckeltal och klubbens statistik och underlag för dessa. Skapa förståelse och få en palett av de möjligheter som finns för Prissättning på Greenfee.

Pass 2
Paketering av medlemskap. Vilken klubb är vi och hur paketerar vi vårt medlemskap?

Utifrån analyser vi gjort i pass 1 fortsätter vi diskussionen och fördjupar oss i de olika möjligheter som finns för paketering av medlemskap. Vi gör en överflygning av de olika möjligheterna som GIT erbjuder och diskuterar vad de olika processerna ger för effekter.

Eftersnack för pass 1 & 2

Pass 3
Ekonomi i GIT

Ge insikter och förståelse för klubbens möjligheter för fakturering/debitering av årsavgifter. Vi går igenom de olika processerna, säljorganisation och uppföljning

Pass 4
Klubbens kommunikation

Få en grund i kommunikation. Varför är det viktigt och hur kan vi göra det på ett lätt och bra sätt. Kunskap i hur du kan kommunicera via GIT och via GIT e-post.

Eftersnack för pass 3 & 4

Anmäl dig här!

Omgång 2

Måndag  24 oktober  9-11:30
Måndag 31 oktober  9-11:30
Torsdag 3 november  10-11:30
Måndag 7 november  9-11:30
Måndag  14 november  9-11:30
Torsdag 17 november 10-11:30

Omgång 3

Måndag  7 november  13-15:30
Måndag 14 november  13-15:30
Torsdag 17 november  14-15:30
Måndag 21 november  13-15:30
Måndag 28 november  13-15:30
Torsdag 1 december  14-15:30