Senast uppdaterad:

Skriv ut

GIT för ledning (digital utbildning)

Den här utbildningen vänder sig till dig i Styrelsen och till dig som jobbar med klubbledning.

Välkommen till GIT för ledning, en digital kostnadsfri utbildning som ger dig inblick i hur du kan använda all information och stöd som finns i GIT för att strategiskt styra verksamheten på golfklubben.

Här får du möjlighet till diskussioner/grupparbete med andra klubbar under vägledning av GIT Teamet och Klubbrådgivare. Vi har ämnen och innehåll för varje pass men anpassar det också efter vad deltagarna tycker är viktigt att diskutera kring varje ämne.

Hösten 2023 erbjuder vi två utbildningsomgångar med fyra olika ämnen. (blir det stort intresse för dessa två omgångar kommer vi att erbjuda ytterligare en omgång senare i höst)

De två omgångarna går under fyra måndagar och du kan välja att anmäla dig till förmiddagspass 9:00-11:30 eller kvällspass 17:00 - 19:30. Båda omgångarna innehåller samma program.

25 september
2 oktober
9 oktober
16 oktober

Anmäl dig till den utbildningsomgång som passar dig bäst. Dagtid eller kvällstid.

Anmäl dig här!

25 september

Nuläge för din klubb med hjälp av GIT.
Vi startar med att hitta ett nuläge i klubben för att få en grund till fortsatt arbete. Vi tittar på beläggning inkl. gästspel. Hur ser fördelningen ut? Vem spelar få ronder och vem spelar många ronder. Vilka verktyg har vi för att styra och analysera?

2 oktober

Styr intäktsströmmen i din klubb med hjälp av GIT.
Hur paketerar vi våra medlemskategorier? Vad har vi för verktyg och vad passar bäst för vår klubb? Hur prissätter vi greenfee? Vi jobbar med nyckeltalsmall och övningar för egna klubben.

9 oktober

GIT som verksamhetsstöd för din klubb
Hur bedriver vi vår verksamhet så vi får behålla våra medlemmar och gäster? Rekrytera/behålla/vilka är i riskzonen och vad är bra verksamhet? Vi tittar bland annat på Players 1st medlemsundersökning och nyckeltalsmallen för juniorverksamhet.

16 oktober

Kommunikation och eftersnack
Kommunikation och marknadsföring blir mer och mer viktigt på golfklubben. Här får vi tips och råd hur vi kan tänka kring kommunikation. Vi går också igenom hur vi kommunicerar med medlemmar och gäster med hjälp av GIT.

I slutet av detta tillfälle följer vi upp ämnen från tidigare pass och får möjlighet att ställa frågor och fördjupa oss i det som intresserat oss lite extra. Vi byter erfarenheter med ett eftersnack.