GIT informera 2024-01-18

Hej och god fortsättning!

Hoppas att du haft en härlig julledighet och fyllt på batterierna inför 2024. Varför inte starta året med en kompetenshöjande GIT-utbildning?

Läs också om den nya bokningsappen för Min Golf och checklistan "Start av säsong" som är bra att gå igenom inför årets banöppning.

Välj och vraka bland vårens webbinarier

Missa inte vårens utbud av GIT-webbinarier. Redan nu finns många ämnen att välja bland, och vi fyller på med fler efterhand.

Lär dig bland annat om juniorernas nyckeltal i GIT – en guldgruva för dig som arbetar med juniorutveckling på klubben. Du hittar också ämnen som GIT Partners, GIT e-post, Start av säsong med mera.

Du hittar alla utbildningar här

GIT för ledning – vässa ditt ledarskap

Är du styrelseledamot? Då bör du inte missa denna unika utbildning! Här får du lära dig att använda klubbens egen GIT-data för att kunna fatta bättre beslut kring bland annat prissättning, bokningsregler, ekonomiprocesser och kommunikation. Du får också chans att nätverka och utbyta erfarenheter med andra klubbar.

Utbildningen är kostnadsfri och sker digitalt via Teams under fyra måndagar i mars, 2,5 timmar per tillfälle. Anmäl dig till vårens upplaga av GIT för ledning – och ta gärna med dig en styrelsekollega.

Anmäl dig redan idag

Start av säsong – ny checklista

Du har väl inte missat den nya årsplanen för GIT? Där har vi samlat alla större aktiviteter för att förenkla planeringen för dig. Årsplanen finns som affisch att sätta upp på klubben, samt på Onlinehjälpen kompletterad med länkar, utbildningar och checklistor.

Nu har vi uppdaterat Q1-aktiviteterna med checklistan Start av säsong. Gå igenom den och få koll på allt du behöver göra i GIT kring bana, slinga, klubb- och webbinfo med mera innan ni öppnar för året.

Ladda ner checklistan

Ladda upp klubbens bild till nya Min Golf Bokning

I slutet av februari lanseras den nya bokningsappen för Min Golf. Du hittar praktisk information för dig på klubben på Onlinehjälpen. Som förberedelse är det några saker som är bra att göra redan nu:

☛ Informera dina medlemmar om att en ny app är på väg. Använd gärna text från infosidan för spelare, och hänvisa dit för mer information.

Ladda upp en bild från din golfklubb som ni vill ska synas i appen. Du gör inställningar för appen i nya GIT under Klubb- och webbinfo.

Anmäl dig till webbinarium i slutet av februari. Där går vi igenom inställningarna i GIT och visar hur appen kommer att fungera.

Ny widget för klubbens tävlingskalender

Med en widget kan du snabbt och smidigt publicera information från GIT på klubbens hemsida. Nu finns en ny widget i GIT Tävling, som gör att du enkelt kan visa upp er tävlingskalender. Några av nyheterna:

✓ Visa tävlingar som arrangeras av extern arrangör på din klubb (t.ex. förbund eller distrikt)
✓ Visa tävlingsform för alla tävlingar
✓ Publicera leaderboards för specifika tävlingar som du vill ha i blickfånget under en viss tid, exempelvis era klubbmästerskap.

Så här gör du

Du vet väl att...

☞ ... det nu finns logotyper för Min Golf att använda för att skapa en enkel genväg från din hemsida till Min Golf. Läs mer här.

☞ ... det kostar 1,50 kronor per SMS att använda SMS-funktionen i GIT Tävling vid publicering av startlistor och skicka scorekod till deltagarna. Avgiften faktureras klubben i efterhand.

☞ ... du kan anlita en GIT-utbildare om du vill få en skjuts i arbetet med GIT, eller hjälp inom ett visst område. De erbjuder skräddarsydd hjälp digitalt eller på plats. Gå gärna ihop med grannklubben och dela på kostnaden! Läs mer här