Senast uppdaterad:

Skriv ut

GIT informera 2023-06-20

Hej,

Nya GIT fortsätter att leverera bra och vässade funktioner. I detta mejl kan du läsa om en ny betalningsmetod i Swedbank Pay och mycket annat som kommer att vara till stor nytta på klubben!

Mer nytt i kompletterande release

 

7 juni kom ytterligare några uppdateringar för TV-visning och Starttidsschemat i nya GIT. Lär dig mer om de senaste tillskotten, till exempel Sök bokning.

Kolla in senaste nytt!

 

Ny betalmetod: Apple Pay

Nu kan alla golfklubbar som har ett Swedbank Pay checkout-avtal erbjuda ytterligare ett betalningsalternativ, Apple Pay. Ansök online för att ge era medlemmar och gäster ännu större valmöjlighet när de ska betala avgifter. 

Så här går det till

Följ utvecklingen av Spelavgift credits

Testningen av den nya och flexibla spelavgiften är i full gång. Läs mer om vad det innebär och följ pilotklubbarnas fina arbete med att skapa bästa möjliga produkt.

Häng med i pilotprojektet

Förbered dig inför flytt av funktionen Uppdrag

Vid nästa stora release, 12 september, flyttar Uppdrag in i nya GIT. Då byter den namn till Behörighet och får en större uppdatering som vässar funktionen ytterligare.

Detta är ett utmärkt tillfälle att se över vilka på din klubb som ska ha behörighetsroller och säkerställa att rätt person kommer åt rätt saker i GIT. Läs mer om flytten och hur du kan förbereda dig och klubben.

Till info och instruktioner

Ny chans att lära dig mer om rapporter

Nu finns ett inspelat webbinarie om rapporter att ta del av. Lär dig mer om funktionen och få tips om hur den kan förenkla ditt arbete på klubben. 

Dags för filmkväll!

 

Gör ett besök på Onlinehjälpen till din dagliga rutin

Onlinehjälpen ger dig bästa möjliga förutsättningar när du jobbar i GIT. Där hittar du nyheter, instruktioner och manualer till funktionerna. Det är också där vi meddelar eventuella driftstörningar i någon del av GIT. Gör den gärna till din startsida för att inte missa något viktigt!

Det finns även en hjälpfunktion inne i GIT, som guidar dig i hanteringen av många funktioner. Håll utkik efter symbolen med 1-2-3 uppe till höger på sidan.


Du vet väl att...

Från och med 1 juli kommer Swish och GetSwish ta ut en avgift för Swishreturer. Avgiften är samma som för köp.

 

 

 

 

 

 

GIT Informerar tar nu sommaruppehåll och vi önskar alla en riktigt härlig golfsommar!

Med vänliga hälsningar,

Ylva Skännestig
Utvecklingschef GIT
ylva.skannestig@golf.se