Tillbaka till releaser

Release 7 mars 2023

Skriv ut

Den 7 mars är det tre större områden som lanseras i nya GIT
*GIT Partners.
*Automatisk återbetalning av betald bokning.
*Uppdateringar i GIT e-post och uppdateringar kring Grönt kort.

Samt en rad mindre funktioner som flyttar in i nya GIT.

Partners

Menyval:  Register» Partners

Nu flyttar hela Partners (tidigare GIT Företag) in i nya GIT.
Med Partners får du en bättre och smidigare överblick med nya översiktsvyer för partners, partnerkategorier och kontaktpersoner. Du får också möjlighet att hantera avtalsinformation och skapa kontaktlogg.
Med ett minskat antal flikar blir information mer samlad och ny funktionalitet och integrationer inom kontakt hantering kommer att möjliggöra smidigare kommunikationsutskick till klubbens partners.

Läs mer här

Automatisk återbetalning av betald bokning. (greenfee och uthyrningsartikel)

Menyval: Inställningar» Klubb och Webbinfo» Avbokningsregler

Detta är en funktion som kommer spara dig mycket tid!
Automatisk återbetalning av betald starttid innebär att en golfare som avbokar en redan betald starttid automatiskt återbetalas sina pengar, utan att du behöver göra någonting.  Du på klubb bestämmer vilka inställningar som gäller.

Läs mer här

Inställningar för starttidsschemat och artikelschemat

Menyval: Spel» Inställningar

Nu flyttar schemainställningar för att ställa in vad som ska visas, antal scheman, vilka klubbar, banor, vilken dag och vilka relationer som ska finnas mellan varje schema. Denna inställning är unik för varje inlogg i GIT.

Läs mer här

Ny ikon för legend på starttidsschemat

Menyval: Spel» Starttidsschemat

Nu visas symbolen med ett ! (utropstecken) för att visa alla färger och symbolers betydelser.

Kapitalinsatser

Menyval: Ekonomi» Hantera artikel

I detta första skede kan vi skapa och redigera kapitalinsatser i nya GIT

Läs mer här

Årtal på avgifter

Menyval: Ekonomi» Hantera artikel

Möjlighet att sätta --(streck) på avgifter försvinner och i fortsättningen gäller aktuellt årtal. Om det vid releasen finns någon artikel i GIT som har --- (tre streck) i årtal så kommer det i samband med releasen att sättas 2023 i det fältet.

De artiklar som inte berörs är:

- Har ett värde under Årtal
- "Fr o m betalningsdag" markerat
- Är av typen kapitalinsats eller uthyrningsartikel
- Är en förbokningsavgift

Kreditering av fakturaunderlag i GIT för FINQR

Nu kan du kreditera fakturaunderlaget i GIT för att sedan föra över krediteringen till FINQRs portal. Ett moment istället för två som tidigare.

Mer info kommer

Ändringar av starttidsintervall under säsong.

Menyval: Inställningar» Bana» Hantera bana

Om du under säsong behöver ändra intervall i starttidsintervall kan du prioritera och få ut rapporter på vilka bokningar som flyttas.

Läs mer här

Undantag från samtidiga bokningar

Menyval: Inställningar» Bana» Inställningar

Numera kan du ställa in undantagen samma dag som speldag. Dvs ange 0 i rullisten.

Läs mer här

Nytt kunskapstest för Grönt Kort i Min Golf.

Från och med 7 mars kommer allt som krävs för att godkänna Grönt Kort att samlas i Min Golf. Användaren logga in i Min Golf och klickar på knapparna i sidhuvudet under Grönt Kort för ”Spelprovet”, respektive ”Kunskapstest”.
Det nya kunskapstestet är uppdelat i två delprov. Båda dessa ska genomföras med 80% rätt svar för att användaren ska visas som godkänd i GIT. Barn 0-12 år har en egen version av testet.
Inga funktioner ändras i GIT gällande godkännande av Grönt Kort.

Läs mer här

Tre nya datum på personbilden

Menyval: Register » personbild

Nu finns tre nya datum på personbilden som till att börja med ska användas för att ge möjlighet att skapa segment i GIT e-post och hålla kontakt med nya medlemmar osv.

1. Inträdesdatum ny medlem,
  2. Inträdesdatum återvändande medlem
  3. Golf-ID skapat.

Läs mer här

Nya funktioner i GIT e-post

I GIT e-post kommer funktionen att skicka e-post till Vårdnadshavare. (funktionen i nya GIT att skicka e-post till Vårdnadshavare kommer att tas bort framöver och det är GIT e-post som dessa utskick kan göras).

Läs mer här

I personbilden kompletteras fler datum såsom inträdesdatum och när golf-id skapades. Dessa datum finns nu att välja på när du skapar segment i GIT e-post. Då får du möjlighet att hålla kontakt med dina nya medlemmar.

Läs mer här

Skapa återkommande mejl till spelare nästa dag. Nu kan du lägga in en automatisk funktion i GIT e-post om du vill skicka ett mejl till alla som har starttid imorgon.

Läs mer här

En bild-och filbank finns numer i GIT e-post så du kan samla bilder och filer på ett enkelt sätt. I manualen för GIT e-post hittar du information om den nya Bild-och filbanken.

Läs mer här

Digitala tävlingsscorekort och digital signering.

Läs mer här