GIT e-post och marknadsföring

Ta er medlemskommunikation till nästa nivå – riktat, anpassat, enkelt och professionellt​. Moderna verktyg för e-post, marknadsföring, kundvård och rekrytering. Helt integrerat med er medlemdata i GIT – alltid uppdaterat, ingen manuell hantering av e-postlistor​.

Tjänsterna utvecklas av GIT-teamet i samarbete med företaget Data Talks som idag hanterar alla automatiserade e-postutskick kring medlemskap, bokning och avbokning.

Nu integreras deras verktyg för nyhetsbrev, ​kundvård och marknadsföring med GIT och lanseras till alla golfklubbar från och med andra halvåret 2021.

Tre paket för olika behov

Vi erbjuder tre olika alternativ för medlemskommunikation och marknadsföring, beroende på behov och teknisk mognad.

Vad ingår i MA-projektet? Visa

1.      Alla våra automatiserade mail

o   #1 Bokning av starttid

o   #2 Avbokning av starttid

o   #3 Gruppbokning bokaren samt eget urval

o   #4 HCP registrering (till spelaren)

o   #5 HCP markör

o   #6 HCP manuell justering GO-3290

o   #7 Bokningsmail ska skickas när aktören byter ut oidentifierad till identifierad spelare

o   #8 Utskick från en Order of Merit (OoM) i GIT Tävling

o   #9 Tävlingsanmälan

o   #10 Avanmälan från tävling

o   #11 Tävlingsutskick

o   #12 Tävling startlista

o   #13 Tävling resultatlista (ny)

o   #14 Välkomstmail - Med lösenord till Min Golf

o   #15 Välkomstmail - Utan lösenord till Min Golf

o   #16 Mailflöde för Grönt Kort-resa (inkluderar åtta olika mail)

o   #17 Mail som skickas från starttidsschemat i GIT Online

2.      Åtta automatiserade mail: som inte ingår i steg 1.

o   Nytt lösenord för företagsinloggning för inloggning i Min Golf Företag.

o   Nytt lösenord i GIT

o   Ny person med behörighet i GIT, lösenord

o   Mail som skickas när man byter e-post på en person i GIT

o   Glömt lösenord Min Golf

o   Kvitto vid betalning via Min Golf

o   Bekräftelse på återbetalning

o   Tilldela behörighet vid tävling (GIT Tävling)

3.      Ersätta Skicka e-post från GIT: För golfklubbarna kommer tre alternativ att presenteras (alternativ A ingår i GIT avgiften)

a)      Tillgång till Data Talks CDP. Genom Data Talks CDP kan klubben skapa urval för vilka medlemmar, företag och roller ni vill skicka e-post till (= skapa tags). I Data Talks CDP finns mallar att välja bland och enklare formatering är möjlig, exempelvis lägga till bilder, länkar och addera bifogade filer.

b)      Tillgång till Data Talks CDP och Sales Manago* (e-post + CRM-funktion). Genom Data Talks CDP kan klubben skapa urval för vilka medlemmar, företag och roller ni vill skicka e-post till (= skapa tags). Dessa tags kan sedan användas vid utskick via Sales Manago (SM). I SM kan ni skapa egna mallar och här finns också tillgång till en CRM-funktion, som till exempel låter er se alla utskick som gjorts till en medlem/ett företag.

c)       Allting som finns i alternativ B plus tillgång till hela Sales Manago* inklusive
MA-funktionerna:

·         SMS

·         Webb push-meddelanden

·         Sociala medier

·         Pop up-fönster på er hemsida

·         Webbplatsanpassning

·         Chatt

·         Automatiserade arbetsprocesser

Exempel på användningsområden för funktioner i alternativ C (och till viss del alternativ B):

·         Medlemsförvärv och medlemsvård

·         Välkomna nya golfare till klubben och presentera klubbens tjänster samt företagserbjudanden

·         Skicka födelsedagshälsningar via e-post eller SMS till medlemmar för att öka engagemang och skapa push-kampanjer

·         Främja lokala aktiviteter på golfklubbarna via push-meddelanden

·         Kombinera aktiviteter med sociala medier inriktade på Facebook, Instagram och Twitter

4.      I alternativ 3a ingår också Golfdistriktsförbunden

5.      SGF kommer internt att använda alternativ C

*Sales Manago är på engelska.

Pilotprojektet Visa

För att lära oss och ha möjlighet att besvara alla frågor som dyker upp vad klubben får göra och inte får göra när det kommer till utskick till medlemmar och gäster så bestämde vi oss för att genomföra ett Pilotprojekt.

Det vi i SGF- teamet gör nu, förutom att se till att de tekniska delarna är på plats, är att ta fram material som både klubbrådgivare och klubbrepresentanter kan ha som hjälpmedel.

-          En Powerpoint med några sidor som förklarar några exempel på hur en golfklubb kan använda CRM respektive MA i sin kommunikation med medlemmar och gäster

-          Vi tar även fram ett material med exempel på vad som är tillåtet och inte tillåtet. Viktigt att vi förhåller oss till vad som gäller avseende GDPR för klubbarna.

-          Material kring vad som ingår i resp. alternativ A, B och C.

Pilotklubbar Visa

Pilotklubbar alternativ A

Sundsvalls GK

Ullared Flädje GK

Pilotklubbar alternativ B

Karlskoga GK

Gumbalde GK

Pilotklubbar alternativ C

Halmstad GK

Skövde GK

Landskrona GK