SITRA Autogiro

SITRA är en webbaserad autogirolösning för golfanläggningar som vill kunna erbjuda sina medlemmar ett smidigare betalningssätt av årsavgifter.

Så fungerar Sitra

Medlemmen ansöker själv om autogiro och godkänner villkoren via Min Golf. Anläggningens uppgift är sedan väldigt enkel: se till att rätt belopp dras ifrån medlemmens bankkonto varje månad. SITRA är synkat mot GIT vilket gör att uppgifter för anläggningar och golfspelare uppdateras automatiskt.

För att Sitra ska fungera behöver klubben ha ett webbavtal. Kontakta klubbsupporten för hjälp att komma igång.

En smidig och enkel tjänst

• Oberoende av vilket ekonomisystem som används
• Alla uppgifter hämtas direkt från GIT
• Medlemmarna ansöker enkelt via Min Golf
• Flexibla betalningsperioder
• Bra stöd vid avgiftsförändringar/årsskiften
• Enkel administration
• Alltid tillgängligt via webben

Fördel för medlemmarna

Då autogirodragningarna sker över hela året (eller större delen av) upplevs det inte kostsamt då man slipper att betala en stor summa vid ett enda tillfälle.

Fördel för anläggningen

Det blir lättare att behålla medlemmar då kostnaden inte upplevs lika stor. Enklare insteg attraherar också nya medlemmar.

Att välja autogiro är också ett bra sätt för klubben att förbättra likviditeten då pengar kommer in året om.

Varför välja Sitra?

Ni som klubb väljer själva om ni vill erbjuda autogiro över 12 månader eller färre antal månader. Det går också smidigt att individanpassa betalningsupplägg och avgifter vid behov, exempelvis för medlemmar som kommer in senare under säsongen, vilket ger er en stor flexibilitet.

Med SITRA som servicebyrå slipper ni dessutom allt administration det medför att skicka filer till och från Bankgirot. Ni får all information om medgivanden och betalningar samlade i ett och samma system samt full kontroll på genomförda betalningar och kvarstående skulder med fullständiga rapporter.

Är ni intresserade av Sitra är ni varmt välkomna att höra av er så berättar vi gärna mer!

Länkar

För mer information SITRA, klicka här»
Intresseanmälan kan ni göra här, SITRA kommer att kontakta er »