GIT Roadmap

Sidan fylls på allteftersom nästa release fylls med innehåll.

Migrationsarbetet från gamla till nya GIT fortsätter i rask takt samt inför vi några spännande nya funktioner under hösten.

Nedan hittar du en lista över det vi utvecklar de närmaste månaderna.

Release 15: Fokusområden inför releasen - 14e maj 2024 Visa

Back-up rapporter

Resterande funktionaliteten från GIT klienten migreras till nya GIT.

Makulera greenfee (fd Sök greenfee)

Resterande funktionaliteten från GIT klienten migreras till nya GIT.

Rapportverktyg

Flytt av Statistik övrigt rapporter GIT_Stat.Fördelning per medlemskapstyp eller kö (historik) Excel.rpx

Rapporter. Tillägg av Beskrivning & Innehåll

Ekonomi - Transaktionslistan & fakturahantering

Transaktionslistan. Kontonr., kostnadsställe och moms för Tävlingsgreenfee resp Tävlingsavgifter ska visas på bokföringsunderlaget och summeringen

Transaktionslistan. Tävlingsnamn för tävlingsavgifter och återbetalningar från GIT Tävling ska visas på Transaktionslistan

Tillägg av partnernamn i Fakturaarkivet

Hantera fakturor och underlag - Tillägg av partnernamnet

Ekonomi. Fakturaunderlag Arkiv. Tillägg av droplistan för att se fler rader än 4 i tabellen

GIT Partnerbokning

Skapa bokning: Lägga till och redigera Spelare utan Golf-ID

Bokning, Gruppbokning, Starttidsschemat & Artikelschemat

Artikelschema. Tillägg av legend (förklaringar av färgmarkeringar)

Starttidsschema. Skicka e-post. möjlighet att filtrera på inbokade Golfbilar samt de som inte är Ankomstmarkerade m.m

Starttidsschema. Ändrad ordning på spelare i tooltipen så att de överensstämmer med ordningen i sticky footern

Starttidsschema. Avgift. Gäst till medlem. när medlem avbokar sig ska gäst inte längre få gäst-till-medlem-priset

Starttidsschema. Sticky footer. Ikon för att skicka e-post borttagen och ersatt med ikon för Flytta och Kopiera

Ska kunna flytta bokning med artikel tillkopplad och när en aktiv spelavgift uthyrningsartikel på spelaren finns

Bokningshistorik - ändring av kolumnbredd

Hantera övrigt person

HCP. Det ska inte gå att registrera ronder på personer som saknar giltigt medlemskap

HCP. Utökad info i popup-rutan om justeringar

HCP. Flytt av knappen Godkänn

Person. När utträde görs på en person och det finns obetalda avgifter ska ett meddelande visas

Personbild - Lägga till nya avgifter - ändrad visningsordning

Övrigt

Länk till Onlinehjälpen på varje sida i GIT

Kontaktpersoner. Tillägg av en kolumn för Roll

Inloggning. Autofokus satt på Golf-ID

Stängs i GIT klienten (gamla GIT)

Introduktionskort

Backuplistor - inställningar

Release 16: Fokusomräden inför releasen - 10e sept 2024 (prel) Visa

Hantera person

Avstänging. (flyttas från klubbnivå till SGF nivå)

Organisationsenheter (SGF nivå)

Resterande funktionaliteten från GIT klienten migreras till nya GIT.

Bokning, Gruppbokning & Starttidsschemat

Div. uppdateringar av befintliga funktioner, nyutveckling och buggrättningar. Mer detaljer under vinter.

Inloggning

Implementering av inloggningstjänsten Freja ID

Stängs i GIT klienten (gamla GIT)

All resterande funktionalitet stängs.

Inloggning för klubbarna stängs.