GIT Roadmap

Sidan fylls på allteftersom nästa release fylls med innehåll.

Migrationsarbetet från gamla till nya GIT fortsätter i rask takt samt inför vi några spännande nya funktioner under hösten.

Nedan hittar du en lista över det vi utvecklar de närmaste månaderna.

Release 14: Fokusområden inför releasen - 12e mars 2024 Visa

Introduktionskort

Resterande funktionaliteten från GIT klienten migreras till nya GIT.

Inställningar för Spelaridentifikation

Resterande funktionaliteten från GIT klienten migreras till nya GIT.

NY! GIT Partnerbokning

MinGolf Företag ersättas med en ny bokningsportal för era partnerbokningar. Den följer samma design som starttidsschemat i GIT och utökas med funktionalitet för att kunna boka uthyrningsartiklar.

Bokning, Gruppbokning & Starttidsschemat

Div. uppdateringar av befintliga funktioner, nyutveckling och buggrättningar. Mer detaljer under vinter.

Stängs i GIT klienten (gamla GIT)

Kapitalinsatser (Person & Företag)

Bana Hål & Slinga.

Inställningar administration - klubbgrupper, ålderskategorier, medlemskategorier och kötyper.

Release 15: Fokusområden inför releasen - 14e maj 2024 (Prel) Visa

Back-up rapporter

Resterande funktionaliteten från GIT klienten migreras till nya GIT.

Makulera greenfee (fd Sök greenfee)

Resterande funktionaliteten från GIT klienten migreras till nya GIT.

(Listan uppdateras löpande under våren)