GIT Roadmap

Färgerna representerar följande:
Grå = Kravställning
Gul = Utveckling
Blå = Paketering och release

Kolumnen Planerad RFR = När vi förväntas leverera

Roadmap för huvudområdena i utvecklingen av GIT.
Denna Roadmap justeras kontinuerligt och uppdateras då här.
Nedan hittar du en lista över det vi utvecklar de närmaste 3 månaderna.

Utveckling och leveranser som pågår (juni 2021)

Fokus under senaste månaden har varit att få några huvudområden på plats

I starttidsschemat:

• Gruppbokning, redigera och ta bort gruppbokning, nu är helheten där för gruppbokning.
  • Se till att det skickas mail till personer i gruppbokning, både mail till Bokaren och också skapa möjlighet att skicka mail till personer som blir inbokade
    • Mail till bokaren skickas med automatik från nya GIT, vid bokningstillfället
    • Mail till inbokade personer skickar ni genom menyvalet Skicka bokningsbekräftelse gruppbokning
  • Möjlighet att markera en bokning som betald/återbetald (det vi internt kallar Lilla kassan) detta ger de klubbar som har helt fristående kassasystem möjlighet att betalmarkera i nya GIT. Vilket i sin tur ser till att greenfeelog osv. uppdateras.

Klubb- och webbinfo

• Vid förra releasen flyttade vi över delar för webbetalning, denna gången är det resterande delar som flyttats över till nya GIT. Två nya funktioner är med
    • Ni kan själva ladda upp den logotype som ni önskar ha på era bokningsmail
    • Ni kan tidsstyra ert meddelande som visas på Min Golf och i bokningsmailen. Ni kan alltså ha ett standardmeddelande och så kan ni vid vissa tidpunkter ha andra meddelande, ex. inför en Golfvecka eller annan aktivitet.

Vi har en funktion kvar här innan vi till hösten stänger detta fönster i GIT. Det kommer också att bli första fönstret som stängs i gamla GIT.

Se film och läs mer kring ovan funktioner på sidan Release 8 juni »

Övrigt som är leverar

Skicka e-post från GIT. Nuvarande ska ersättas med helt ny lösning via ett externt företag (Datatalks). Just nu är det 11 pilotklubbar som har tillgång till detta. Läs mer om piloten här »

Ett arbete har pågått hela våren med att se över samtliga (ett 20-tal) automatiska mail. Dessa är nu alla levererade:

• Bokningsbekräftelse
  • Bokningsmail (skickas när aktören byter ut oidentifierad till identifierad spelare)
  • Avbokning av starttid
  • Bokningsbekräftelse grupp - bokaren
  • Bokningsbekräftelse grupp - eget urval
  • Handicapregistrering
  • HCP-markör
  • Manuell handicapjustering
  • Välkomstmail - med lösenord till Min Golf
  • Välkomstmail - utan lösenord till Min Golf
  • Grönt Kort-resan (8 olika mail)
  • Tävlingsanmälan
  • Avanmälan från tävling
  • Utskick från tävling
  • Tävling startlista
  • Tävling resultatlista publicerad

Nästa release av nya GIT är planerad 21 september.

Utredningar och utveckling som startar i juni som pågår under sommaren

• Person, ett av två adressfält kommer att tas bort ur nya GIT och i Min Golf. Samtidigt stänger vi alla adressfält för uppdatering i gamla GIT från 21 sept. 2021.
  • Skicka e-post från GIT (inkl CRM och MA funktioner) utrullning planerar att starta september 2021
  • Fakturering (målet är att starta arbetet med att börja flytta över nuvarande avgifts- och artikelhantering under sommaren. Vi lägger till en del funktioner och beräknar göra en pilot med en handfull klubbar under hösten 2021.
  • Pay & Play, efterlängtat område, utredning startar i juni
  • Företagsmodulen i GIT är under utredning, en första WS hålls i början på juni med ett antal referensklubbar. Vi räknar med att utveckla detta under höst och vinter 2021 och leverera stegvis.

För det som är levererat i nya GIT

Se menyvalen till vänster där vi lägger upp separata sidor för funktioner som levererats.

Se även sidan med releaser här