GIT Roadmap

Sidan fylls på allteftersom nästa release fylls med innehåll.

Sista etappen

Under våren flyttas de sista funktioner från gamla till nya GIT.
Parallellt med det stängs funktioner i gamla GIT.

Nedan hittar du en lista över det vi utvecklar de närmaste 3 månaderna.

Fokusområden inför releasen 7 mars 2023

Ekonomi

Automatisk återbetalning av betald bokning (greenfee och uthyrningsartiklar). Du på klubb bestämmer vilka inställningar som gäller.

Kapitalinsatser, skapa nya och redigera befintliga kapitalinsatser.
Skåp, Skapa ny och redigera befintlig skåp

Bana

Ny funktion för att ange Max antal samtidiga bokningar där du på klubben inte bara kan skilja mellan vardag och helg utan får tre nivåer.

Person

Fliken Kapitalinsatser.

Partner (Företag i gamla GIT)

Får ett lyft

Rapporter

Alla rapporter i GIT får en översyn och flyttas succesivt över till nya GIT.