Golfterminalen

Golfterminalen från EVRY är en självbetjäningsterminal, som minskar klubbens administration genom att golfaren i större utsträckning kan göra saker själva såsom att anmäla sig till tävlingar, ändra sitt handicap, boka starttider och betala greenfee.

Allmänt om Golfterminalen Visa

Upplev skillnaden

2018 lanserade EVRY en ny version av Golfterminalen med uppdaterat användargränssnitt och integrerad betallösning med SwishHandel.

Med tredje generationens självbetjäningsterminal står ökad kundupplevelse och service i centrum. Klubben säkrar sina greenfeeintäkter genom att golfaren kan checka in, betala greenfee och få ut scorekort dygnet runt.
Betalning sker med SGF:s nya betallösning, vilken inkluderar Swish, kort och faktura.
Golfaren kan även boka starttid, checka in, justera hcp och anmäla sig till klubbens tävlingar. Medlemmar och gäster kommer därmed snabbt ut på banan alla dagar och tider, och undviker köer vid hög belastning.

Golfterminalen kan även användas utan inloggning med golf-id vilket ger möjligheter att ta betalt för greenfee och få ut scorekort vid pay&play.

Läs mer om den nya Golfterminalen på www.golfterminalen.net/
De tidigare versionerna av Golfterminalen, nivå1 och nivå2, supportas fortsatt under 2019.
Är ni kund på nya eller gamla Golfterminalen och är i behov av hjälp, kontakta vår Helpdesk på EVRY i Halmstad:
support.halmstad.evry.com