Skapa bokning i GIT

För att skapa en ny bokning markerar du en tom starttid i schemat och klickar på Skapa bokning.

Redigera bokning

I samband med att du kommer till sidan Redigera bokning låser du bokningen och ingen annan kan boka in några spelare. Låset släpper när du stänger fönstret Redigera bokning.

Du lägger till spelare i bokningen genom att söka på Golf-ID eller namn. Klicka på sök-symbolen eller tryck Enter.

Om det redan finns en bokad spelare vid den aktuella tiden och du vill lägga till en ny spelare under samma bokningsnummer, klickar du på "Lägg till ny bokning eller spelare" i dropplistan. Där kan du välja att inkludera den nya spelaren under samma bokningsnummer.

I droplistan för Land kan du välja bland flera länder. Där kan du istället för Golf-ID söka på en spelares medlemsnummer i det landet du valt.

Via ikonen Penna kan du direkt redigera en spelares kontaktinformation, lägga till notering, ändra pris/spelrättighet och boka artiklar.

När du sökt fram alla spelare och eventuellt redigerat klickar du på Spara för att spara bokningen.

Här hittar du även en kort film som visar hur du skapar en bokning samt flyttar och kopiera en bokning.