Swedbank Pay

Här hittar du information om webbetalningsavtalet för Swedbank Pay.

Avtalets innehåll och möjligheter
Att ansluta klubben till webbetalningsavtal
Support för webbetalning

Inställningar i GIT

Vill du veta mer om upplägget och vilka inställningar som behövs i GIT, klicka här

Avtalets innehåll och möjligheter Visa

Avtalet omfattar betalningar som genomförs via:
GIT
Min Golf
Min Golf Bokning (appen)
GIT Tävling
TietoEvrys Golfterminal
Boxnet GO

Ni som klubb betalar enbart per transaktion:

Prisintervaller vid betalningar Min Golf Transaktionsavgift betalningar Min Golf
1-4999 kr 0,60 kr + 0,6%
från 5000 kr 0,60 kr + 0,5%
På ovan priser tillkommer 25% moms

Från och med juli 2023 inför Swish och GetSwish ovan avgifter även för Swishreturer.

Fler betalmetoder för användaren:

Kort,
Swish,
Faktura
Kredit

Exempel på avgifter som användaren kan betala via webben:
Tävlingsavgifter – Deltagarna kan betala exempelvis anmälningsavgift och tävlingsgreenfee i samband med anmälan.

Årsavgifter – I GIT kan klubben lägga upp så att medlemmar kan betala årsavgifter, som medlems–, skåp- och spelavgifter direkt via Min Golf.

Greenfee -. Uthyrnings-, Förbokningsavgifter kan betalas både via Min Golf, Min Golf Bokning och Golfterminal.

Anslut klubben till webbetalningsavtalet Visa

För att ansluta klubben till webbetalningsavtalet skickar du in ett ärende till klubbsupporten och anger följande:

• Att klubben vill ansluta sig till webbetalningsavtalet
• Golfklubbens namn
• Golfklubbens organisationsnummer
• Klubbnummer (hittas i GIT via Organisationsenhet – Egen OE – Klubb)
• Namn på firmatecknare
• E-postadress till firmatecknare

OBS! Tänk på att om du har fler Säljorganisationer behöver du ett avtal för varje Säljorganisation.

Klubbsupporten skickar informationen vidare till Swedbank, som mejlar ett digitalt formulär till firmatecknaren. Firmatecknaren signerar formuläret med sitt Bank-ID.

Därefter har Swedbank en handläggningstid på cirka tre veckor. Under tiden skapar Swedbank Pay bland annat ett konto för klubben i Swedbank Pay Backoffice och skickar ut inloggningsuppgifter till klubben. När banken är klar, meddelas GIT-Supporten, som aktiverar klubbens webbetalning i GIT och därefter meddelar klubben att allt är klart.

Anslut klubben till Apple Pay Visa

Apple Pay är en digital betaltjänst som utvecklats av Apple Inc. Den är utformad för att göra det enkelt och säkert att genomföra betalningar med hjälp av Apple-enheter som iPhone, Apple Watch, iPad och Mac.

Ett bra komplement till Swish

Apple Pay är en helt vanlig kortbetalning, men mycket enklare för spelaren. Avgiften är samma som för en vanlig korttransaktion, det finns inga ytterligare avgifter kopplade till funktionen.
För att använda Apple Pay behöver spelaren ansluta ett kort, till exempel ett kreditkort eller ett betalkort, till appen Apple Wallet på sin enhet

Läs mer om Apple Pay här

För klubben

Klubben kan ansöka om Apple Pay som ett femte betalningsalternativ i Swedbank Pay. Det kommer att ge spelare med en Apple-enhet ännu större valmöjlighet:

1. Kort
  2. Swish
  3. Faktura
  4. Kredit
  5. Apple Pay

Vill ni ge era medlemmar och gäster denna service kan ni anmäla er till:

ApplePay Online här

Här hittar du: Instruktion för ansökan om Apple Pay.pdf

• Apple Pay kostar som en vanlig korttransaktion
• Ingen månadsavgift eller årsavgift

Apple Pay kräver att samtliga kunder som ska använda Apple Pay i E-handel ska känna till dess regelverk även om din golfklubb inte har någon påverkan på själva betalningsprocessen. Du kan ta del av regelverket här.

För spelaren

När du har lagt till ett kort kan du använda Apple Pay för att betala avgifter via Min Golf. Välj det som betalningsmetod och autentisera transaktionen med ditt fingeravtryck, ansiktsigenkänning eller enhetens lösenkod.

Support för Webbetalning Visa

Frågor om webbetalning gällande rapporterna i GIT, GIT Tävling eller enskilda transaktioner:
Klubbsupporten
Kontakta genom att registrera ett supportärende.

Frågor om rapporterna från Swedbank Pay och Pay Backoffice:
Swedbank Pay
Telefon: 08-411 10 80
Telefontider: Vardagar kl. 8-17
Mail: kundsupport@swedbankpay.se

För mer information och villkor om betalsätten Faktura och Kredit, klicka här:

Faktura: swedbankpay.se/villkor/faktura

Kredit: swedbankpay.se/villkor/kredit