Golfscore

Golfscore är ett svenskt förtag som utvecklat en ny tappning av det bekanta konceptet scorekortsutskrift.

Analoga scorekort förblir ett viktigt inslag på golfbanan och Golfscore ger svenska golfklubbar möjlighet att fortsätta erbjuda dessa på ett hållbart och stilsäkert sätt in i framtiden.

Genom att använda vanligt papper i lagom stort format blir varken kostnaden eller miljöpåverkan större än för ett klassiskt scorekort. Scorekortets naturliga yta går lätt att skriva på och ger en autentisk känsla. I golfklubbens avtal ingår GIT-integrerade skrivare av önskat antal som kan placeras i receptionen eller tävlingskansliet. Utskrifterna görs direkt från starttidsschemat i GIT eller rapportverktyget i GIT Tävling. Scorekorten skrivs ut med personlig och aktuell information som hämtas från GIT och anpassas till sällskapsspel eller tävlingsformatet.

Golfscore sköter hela leveransen av klubbens scorekortsbehov inklusive klassiska scorekort. Grafisk design och tryckproduktion ingår alltid.

Läs mer på www.golfscore.se.

Kontaktperson:
Joakim Bergström
joakim@golfscore.se