Tävlingskalendern

Ny GIT widget: tävlingskalendern

GIT Widget för tävlingskalendern är en färdig applikation som hämtar ut information och hjälper dig att presentera hela ditt tävlingsprogram på din klubbs hemsida.

Nu får du också möjlighet att välja om du vill visa externt arrangerade tävlingar och tävlingsform för alla tävlingar.

Spelaren får en bra överblick av vilka tävlingar som är upplagda på din klubb och kan enkelt klicka sig därifrån till Min Golf för att läsa mer och anmäla sig.

Så ställer du in widgeten för tävlingskalendern i GIT Tävling

Under kugghjulen i GIT Tävling hittar du inställningarna för widget.

När du väljer Widget öppnas ett fönster där du kan göra olika inställningar med Redigera knapparna.

I kalenderinställningarna kan du anpassa visningen av aktuella tävlingar.

De tre rutorna under rubriken  Nuvarande tävlingar innebär att en extra lista visas högst upp på schemasidan, med vad som anses vara "aktuella tävlingar", t.ex. tävlingar som antingen precis har ägt rum, pågår för närvarande eller snart kommer att äga rum.
Du kan själv bestämma hur många dagar bakåt i tiden och framtiden som omfattningen är för att en tävling ska anses vara "aktuell". Endast tävlingar inom det antalet dagar från det aktuella datumet visas i tilläggslistan.

Du har möjlighet att specificera spelplatsen och välja huruvida du vill se den första starttiden för varje tävling med två alternativ.
Dessutom kan du välja att använda de nya funktionerna för att visa externa arrangemang och spelformen.

I delningsinställningarna registrerar du webbplatsdomänen om du vill att delningsknapparna för Facebook, Twitter, osv., som visas när du till exempel väljer leaderboard, ska länkas till den aktuella sidan

När du har gjort dina inställningar enligt ovan är det dags att kopiera scriptet till din hemsida. I drop down-menyn kan du välja vad som ska visas. Till höger vid markeringen finns knapparna:
1. Kopiera scriptet
2. Förhandsgranska sidan.

Väljer du t.ex. att visa Leaderbord behöver du även ett TävlingsID. Det hittar du i översikten för dina tävlingar och kan välja att visa kolumnen med TävlingsID genom att markera den i symbolen välj kolumner.

Tips

Om du vill kan du nu lyfta fram specifika tävlingar som du vill ha i blickfånget under en tid.

Exempelvis när det är Klubbmästerskap på klubben kan du enkelt kopiera scriptet för Leaderboard och lägga på första sidan på din hemsida, eller kanske en Order of Merit lista osv.

Din tävlingskalender finns fortsatt på sin vanliga plats på hemsidan.

Så här presenteras Tävlingskalendern på din hemsida.