MGF Rapporter

Skriv ut

Direkt i MGF kan man ta fram rapport över bokade starttider.

Det finns rapporter både på Min Golf Företag och i GIT-klienten för företagsbokningar.

Rapporter i MGF

Via MGF kan man ta fram två olika rapporter:

• Alla bokade starttider
  • Alla bokade starttider med förvald spelavgift

Man kan ange max 31 dagar som tidsperiod, datumet avser speldatum.

Exempel på rapporten i MGF. Rapporterna kan exporteras till Excel.

Så här ser rapporten ut när den har exporterats till Excel:

Rapporter i GIT

Det finns även en rapport i GIT som visar vilka bokningar som ett företag har gjort via Min Golf Företag.

Denna rapport är den som heter Rapporter » Företag » Bokningslista externa bokare med pris

Det finns även rapporter över tidbokning via MGF