GIT Tävling när GIT inte är igång

Skriv ut

Så när vi har release och stänger ner GIT – vad sker då med GIT Tävling?

Går det att komma in? Ja, om man loggar in på webbsidan inte via GIT

Går det att söka person/registrera person med GolfID? Nej

Går det att registrera en person manuellt (utan koppling till Golf-ID)? Ja

Går det att byta ut en spelare till en manuellt registrerad spelare? Ja

Går det att uppdatera handicap? Nej

Går det att mata in score? Ja
Går det att handicapöverföra? Nej

Går det att hämta/uppdatera bana? Nej

Går det att skriva ut OnTag scorekort? Nej

Skicka mail: manuellt, avbokning, ombokning? Nej

Tips

Se till att skriva ut alla scorekort, uppdatera Handicap och öppna för scoreinmatning. Då kommer ni att kunna få fram en resultatlista och utse en vinnare. Handicapöverföringen får ni göra dagen efter eller senare när GIT är igång igen.