Uppdatering status svarstider

Senaste veckan har bjudit på 255 000 nya bokningar, över en kvarts miljon. Om jag räknar rätt blir det 25 bokningar i minuten dygnet runt.
Vi har fått in en del supportärenden där man upplever systemet som segt och ryckigt i helgen.
De automatiska omstarterna av databasen har gått ett antal gånger i helgen. OBS! Dessa är inte här för att stanna utan
är en åtgärd som är insatt under tiden man försöker hitta de egentliga felen.
Fördel - när det börjar gå segt körs omstarten och segheten släpper
Nackdel - beroende på var man är i GIT kan man bli utslängd och får logga in igen.
Utvecklare jobbade även denna helg och har förutom några mindre åtgärder även förslagit några lite större förändringar som kommer ske nu under måndagen. Vi behöver inte göra någon release för att få ut dessa utan de rullas ut - ev med något litet stopp.
Vi har även mer extern expertis inne för att hjälpa utvecklarna vidare.
Vi förstår att det är tufft för er där ute vi kan bara beklaga och låta de som kan GIT och prestanda fortsätta sitt arbete.