TV-visning

Skriv ut

TV-visning är en tilläggsfunktion för att kunna visa start- och resultatlistor på en eller flera TV-skärmar på klubben.

En ny version av TV-visningen gäller fr.o.m. den 17 januari 2017. Läs mer om nya versionen här ».

Manual för TV-visning hittar du här »  (PDF-dokument på 4 MB) Manualen gäller från 2013-01-24. Här finns också en Lathund för TV-visningen som beskriver hård- och mjukvarukraven och andra tips inför installationen.

I GIT menyval Administration » Externa tjänster » TV-visning » finns länk till nya TV-visningen. En webbsida öppnas där er klubbs namn är förifyllt.

OBS

Vissa inställningar behöver göras i webbläsaren första gången ni loggar in, läs manualen för mer information.

Om du visar från nya GIT Tävling - välj programfunktionen Autotävling för att visa tävlingsresultat och startlista.

Första gången inloggning sker från klubben är lösenordet onscreen. Vid inloggningen blir ni uppmanad att byta lösenord till ett för er klubb nytt lösenord.

EVRY One Halmstad har levererat TV-visningen till Golfsystem som ingår i GIT-avgiften.
TV-visningen bygger på plattformen OnScreen.

Fr.o.m. 2012-06-11 ingår 2st visningspunkter per klubb.

Rekommendationer från EVRY:

1. Om man vill visa samma bild på 2 skärmar som är placerade nära varandra, klona de 2 utgångarna på grafikkortet, om det har stöd för det.

2. Om man vill förlänga (längre än 10m) och splitta bildsignalen ut till flera skärmar, anlita fackman som tillhandahåller rätt utrustning och installationshjälp för klubbens behov och krav.

3. Om man vill visa olika information på flera skärmar på både korta och långa avstånd välj att ha en mini-pc monterad vid varje skärm. Detta alternativ är kostnadseffektivt då man har många skärmar utspridda (reception, restaurang, tävlingsexp). Dessutom lätt att utöka, färre kabeldragningar samt erfarenhetsmässigt mindre driftsproblem och support. EVRY erbjuder färdiga paket med mini-pc klara att använda.

För mer information kontakta GIT-supporten.