Webb- och telefonutbildningar

Skriv ut

Här listar vi aktuella utbildningar

Fakturering

När: Välj bland 5 tillfällen mellan 5 nov till 5 dec. Kursen pågår ca 45 minuter.

För vem: För dig som ska fakturera på golfklubben.

Vad: Få en genomgång av de väsentliga delarna som berör faktureringsprocessen. Hjälper till att få ett flöde på processen för faktureringen.

Klicka här för att anmäla dig!

Rapporter i GIT - Grundkurs

När: 5 oktober alt 27 okt. Kursen pågår under ca 60 min.

För vem: För dig som jobbar med administrationen / medlemshantering på golfklubben.

Vad: Få råd om nyttiga rapporter i GIT och hur du kan arbeta med rapporterna.

Klicka här för att anmäla dig!

Förbereda inför nästa säsong

När: Välj något av tillfällena 1 november alt 20 november. Kursen pågår ca 60 minuter.

För vem: För dig som arbetar i kansliet på golfklubben.

Vad: Vi går igenom delarna som förklara hur vi stänger banan och hur vi kan förbereda för kommande säsong. Vi kommer att gå igenom bla. delarna Slinga och Bana i GIT.

Klicka här för att anmäla dig!

Genomgång efter GIT Release 10 oktober

När: Välj någon av följande dagar 11,12 och 13 okt. Det finns flera tider per dag att välja bland. Genomgång tar ca 45 minuter.

För vem: För dig som arbetar i GIT.

Vad: Vi går igenom nyheter i uppdateringen av systemet.

Klicka här för att anmäla dig!

Utbildning på plats i Idrottens Hus

Utbildning i Statistik och Beläggning

När: 23 okt mellan kl 09.30 – 16.30. Utbildningen äger rum i Idrottens Hus som ligger vid Skanstull i Stockholm.

För vem: För dig som arbetar som klubbchef eller kanslist på golfklubben.

Vad: Under utbildningsdagen går vi igenom hur man kan dra nytta av rapporter i GIT som behandlar statistik om medlemmar och beläggning. Vi går igenom hur vi kan tyda innehållet från rapporterna. Genom skapad förståelse för vem som spelar när, kan vi fatta strategiska beslut som är kopplade till frågor kring prissättning, beläggning och när vi skall lägga företagsgolf etc. Ta med egen bärbar dator så gör vi underlagen för 2017 års beläggning på plats. Dessa har du sedan användning för i budget och uppföljningssyfte. Förkunskaper i Excel behövs.

Kostnad: 1000 kr per person, lunch ingår i priset.

Klicka här för att anmäla dig!

Mer info om våra utbildningar som vi erbjuder hittar ni här