Webb- och telefonutbildningar

Skriv ut

Här listar vi aktuella utbildningar

Webbutbildningar våren 2018

Genomgång efter release av GIT 17 april
När:
Välj något av tillfällena som erbjuds under dagarna 18, 19 eller 20 april. Kursen pågår ca 45 minuter.
För vem:
För dig som arbetar med GIT (Golfens IT-system).
Vad:
Vi går igenom nyheter och funktioner som kommer i samband med uppdateringen av GIT.
Klicka här för att anmäla dig

Ytterligare utbildningstillfälle är inlagt för GIT Tävlingsutbildningarna.

GIT Tävling del 1
När: Välj något av tillfällena 19 februari, 22 mars alternativt 16 april. Kursen pågår ca 45 minuter.
För vem: För dig som administrerar tävlingar i GIT Tävling.
Vad: Vi går igenom delarna som omfattar hur vi skapar en tävling, vi går igenom fliken Inställningar.

Klicka här för att anmäla dig

GIT Tävling del 2
När: Välj något av tillfällena 19 februari, 22 mars alternativt 16 april. Kursen pågår ca 45 minuter.
För vem: För dig som administrerar tävlingar i GIT Tävling.
Vad: Skapa dig en bra grund för att administrera en tävling i genomförande fasen. Hur går vi tillväga för att administrera anmälningar, skapa startlista och lägger in resultat. Vi går igenom flikarna Anmälda, Startlista och Resultat.

Klicka här för att anmäla dig

GIT Tävling - Avgifter, klubbgrupper & Order of merit
När: Välj något av tillfällena 19 februari, 22 mars alternativ 16 april. Kursen pågår ca 45 minuter.
För vem: För dig som administrerar tävlingar i GIT Tävling.
Vad: Vi går igenom hur vi lägger upp grundavgifter i GIT Tävling, för att administrera grundavgifter behöver vi arbeta med klubbgrupper. Att administrera grundavgifter i GIT Tävling kan vara en användbar funktion även om klubben inte har webbetalning påkopplat. Vi kikar också på möjligheter som finns med en Order of merit (koppla ihop resultatet från flera enskilda tävlingar, som ger ett slutresultat). Vi går igenom uppläggningen för en Order of merit som kan göras med olika inställningar och alternativ, sedan ser hur vi kopplar en Order of merit till en enskild tävling och hur resultat överförs. Slutligen går vi igenom hur Order of meriten kan följas av deltagarna under pågående säsong.

Klicka här för att anmäla dig

Utbildning på plats i Idrottens Hus

Ny Receptionist
När: 12 april, kursen pågår mellan kl 10.00-16.30.
För vem: För dig som är ny eller arbetat ca 1 år som receptionist på en golfklubb.
Vad: Utbildningen är en grundläggande kurs, som ökar dina kunskaper kring de specifika avsnitten Starttidsschema, Personbild och Rapporter (grundläggande) i GIT. Detta ger en bra överblicksbild och underlättar det dagliga arbetet i systemet.
Kostnad: 1200 kr exkl moms. Lunch ingår i priset.
Klicka här för att anmäla dig

Ny Kanslist
När: 13 april, kursen pågår mellan kl 10.00-16.30.
För vem: För dig som arbetat 1-3 år på kansliet på en golfklubb.
Vad: Vi går under utbildningen igenom avsnitten om Rapporter, Bana, Avgifter, Medlemskapstyper och Klubbgrupper. Utbildningen ger en bra grund för det administrativa arbetet med medlemshantering och administrationen för bana i GIT.
Kostnad: 1200 kr exkl moms. Lunch ingår i priset.
Klicka här för att anmäla dig

GIT - Utbildning i Statistik och beläggning
När: 17 april mellan kl 10.00 – 16.30.
För vem: För dig som arbetar som Klubbchef eller Kanslist på golfklubben.
Vad: Under utbildningsdagen går vi igenom hur man kan dra nytta av rapporter i GIT som behandlar statistik om medlemmar och beläggning. Vi går igenom hur vi kan tyda innehållet från rapporterna. Genom skapad förståelse för vem som spelar när, kan vi fatta strategiska beslut som är kopplade till frågor kring prissättning, beläggning och när vi skall lägga företagsgolf etc. Ta med egen bärbar dator. Förkunskaper i Excel behövs.
Kostnad: 1000 kr per person, lunch ingår i priset.
Klicka här för att anmäla dig

GIT Tävling, Grund (utb riktar sig till ideella)
När: 26 mars, kursen är förlagd till kvällstid mellan kl 18.00-21.30.
För vem: Riktar sig till dig som jobbar ideellt med tävlingsverksamheten på klubben. Passar bra för dig som är relativt ny användare eller för dig som vill fräscha upp minnet i tävlingssystemet.
Vad: Vi kommer att gå igenom hela vägen från uppläggning till genomförandet av en tävling. Även tips och trix kommer att förmedlas under utbildningen.
Kostnad: 300 kr exkl moms.
Klicka här för att anmäla dig

Mer info om våra utbildningar som vi erbjuder hittar ni här