Webbinarier 2023

Vi genomför ett antal Digitala utbildningar i GIT via Teams under vår och höst.
Det är aktuella ämnen för säsongen men kan också vara nyheter. Dessa utbildningar tar ca 45 minuter och vi erbjuder ett 30-tal platser vid varje utbildning.
Material skickas ut innan passen så du hinner förbereda dig och kan ställa frågor.
Fler utbildningar kommer att läggas upp efterhand

GIT e-post

Först ut 2023 är Webbinarier om GIT e-post. Här får du bekanta dig med programmet. Vi går igenom inställningar och profiler. Du får  lära dig att skapa segment och nyhetsbrev. Vi tittar också på uppföljning och statistik.

Har du inte redan ett inlogg till GIT e-post så skaffa gärna det innan passet och bekanta dig med verktyget. Inlogg till GIT e-post får du genom att mejla  klubbsupporten. Klicka här.  Det finns tre olika tillfällen av välja på och passet är 60 minuter.

Onsdag 18 januari  09:00
Tisdag  7 februari 09:00
måndag 27 februari 14:00

Anmäl dig här!