Senast uppdaterad:

Skriv ut

Webbinarier 2023

Vi genomför ett antal Digitala utbildningar i GIT via Teams under vår och höst.
Det är aktuella ämnen för säsongen men kan också vara nyheter. Dessa utbildningar tar ca 45 minuter och vi erbjuder ett 30-tal platser vid varje utbildning.
Material skickas ut innan passen så du hinner förbereda dig och kan ställa frågor.
Fler utbildningar kommer att läggas upp efterhand

GIT e-post

 Här får du bekanta dig med programmet. Vi går igenom inställningar och profiler. Du får  lära dig att skapa segment och nyhetsbrev. Vi tittar också på uppföljning och statistik.

Har du inte redan ett inlogg till GIT e-post så skaffa gärna det innan passet och bekanta dig med verktyget. Inlogg till GIT e-post får du genom att mejla  klubbsupporten. Klicka här.  Det finns tre olika tillfällen av välja på och passet är 60 minuter.

Tisdag 21 mars 14:00

 

Anmäl dig här!

Lär dig mer om artikelschemat i nya GIT

Under detta pass  går vi igenom hela artikelschemat allt ifrån inställningar till bokning av uthyrningsartiklar såsom golfbil, ställplatser osv. Vi går också igenom hur du lägger upp och gör inställningar på uthyrningsartiklar om du ex. vill att de ska gå att boka via Min Golf i samband med bokning av starttid.

Måndag 20 mars  14:00 
Tisdag  4 april  14:00 

 

Anmäl dig här!

Start av säsong!

Inför varje säsong är det viktigt att se över att rätt inställningar och information är på plats i GIT. På detta pass går vi igenom de inställningar du behöver  tänka på inför uppstarta av säsongen.

Bland annat kommer vi gå igenom inställningar för bana, klubb och webbinställningar och inställningar för golfguiden.

Ta tillfället i akt att förbereda dig på bästa sätt.

Det finns två tillfällen att välja på och passet är ca 45 minuter långt.

Torsdag 16 mars  14:00

 

Anmäl dig här!

GiT tävling - avgifter, klubbgrupper och Order of Merit

Under detta pass går vi igenom hur din klubb kan arbeta med grundavgifter och klubbgrupper så att du alltid får rätt avgifter och vi går även igenom webbetalning och hur du stämmer av allt i GIT Tävling. Vi kikar också på hur Order of Merit kan hanteras och användas för klubbens tävlingar.

Torsdag 16 mars  9:00 
Torsdag 23 mars  14:00

 

Anmäl dig här!

 

GIT Partners (Företag)

Under detta passet går vi igenom hur GIT Partners fungerar och allt som du behöver veta för att komma igång att använda funktionen.. Bland annat kategorisering, hur du knyter ihop spelavgift med företaget, hur vi kan kommunicera och statistik.

Med GIT Partners får du en professionell Partnerhantering.

 Onsdag  22 mars 9:00
 Måndag 3 april 14:00

 

Anmäl dig här!