Fjärrstyrning via Teamviewer

Skriv ut

För att underlätta supporten till er på golfklubben, använder vi oss av fjärrstyrning via Teamviewer.

Hur fungerar det?

Genom att ladda ner ”Teamviewer Quicksupport” via länken nedan och kör programmet, så visas direkt ett ID och ett slumpmässigt lösenord. Genom att uppge dessa ID och lösenord till vår support kan vi tillsammans styra din dator.

Koppla upp dig mot GIT-Supporten

• Klicka här, för att koppla upp dig mot Anna på GIT-Supporten.
  • Klicka här, för att koppla upp dig mot Jonas på GIT-Supporten.

Ladda ner Teamviewer Quicksupport genom denna länk: https://download.teamviewer.com/download/TeamViewerQS.exe

Vill du läsa mer om Teamviwer kan du göra det här:
https://www.teamviewer.com/sv/