Transaktionslistor

Från och med 23 nov. 2021 finns transaktionslistor i nya GIT. Transaktionslistorna i gamla GIT är inte längre kompletta.

Transaktionslistor i nya GIT

Uppdaterad Transaktionslista finns i nya GIT under menyvalet Ekonomi.

Du börjar med att välja ett datumintervall, det går bra att välja endast en dag.

Därefter gör du val i:

- Artikeltyper
- Säljande kanal
- Säljande organisation

Klicka på exportera för att skapa en Excelfil

Excelfilen består av två flikar, den första är en summerad del där du också kan få med kontonummer och kostnadsställe (om du angett det på artiklarna).

Den andra delen är detaljerad. Där visas samtliga transaktioner.

Kom ihåg att tävlingsavgifter och tävlingsgreenfee från GIT Tävling tas fortfarande ut från GIT Tävling.