Transaktionslistor i GIT

Transaktionslista finns i GIT under menyvalet Ekonomi.

Så här gör du:

✓ Börja med att välja tidsintervall (datum och klockslag). Det går bra att välja endast en dag. Då skriver du samma datum i båda fälten.

Gör sedan val i:
✓ Artikeltyper
✓ Säljande kanal
✓ Säljande organisation
✓Om du kryssar i Exportera endast bokföringsunderlag får du endast ut den fliken i rapporten.
✓ Klicka på Skapa rapport för att skapa en Excelfil

Tänk på att: Du kan själv välja period och dag för din rapport från Swedbank Pay. Varje dag, en gång i veckan osv.
Du kan ställa in samma period och klockslag på Transaktionslistan i GIT.

OBS! Tänk på att klockslaget på Swedbank Pay-rapporten är Greenwich-tid (UTC/GMT). För att få exakt rätt tid i Transaktionslistan b ehöver du lägga till rätt antal timmar. Om det står 10:03 i Swedbanks rapport ska du lägga på 2 timmar dvs 12:03 under sommartid och 1 timma under vintertid.

Exportera till Excel

Excelfilen består av tre flikar:

✓ Bokföringsunderlag
✓ Summerad
✓ Detaljerad

Fliken Bokföringsunderlag:

För att få ett komplett underlag måste du lägga in kontonummer på följande platser i GIT:

• Inställningar och Säljorganisation: Lägg till kontonummer för Fordran Swedbank Pay och Fordran medlem
  • Ekonomi och Hantera artiklar: Kontonummer (och om ni vill även kostnadsställe) måste läggas in på samtliga artiklar.

Om ni redovisar moms för några artiklar, gör följande:

• Under Ekonomi och Artikelgrupper: Ange kontonummer för moms.

Från och med den 12 december 2023 kommer beloppen från autogiro via SITRA inte längre synas i bokföringsunderlaget. Men du kommer fortfarande att hitta beloppen i detaljraderna, så om du använder SITRA kan du fortsätta se vilka som använder autogiro.

Fliken Summerad:

Här visas en summering där du också kan se kontonummer och kostnadsställe (om du angett det på artiklarna).

Fliken Detaljerad:
Här visas detaljerad information om varje transaktion.

OBS! Kom ihåg att underlag för tävlingsavgifter och tävlingsgreenfee från GIT Tävling fortfarande tas ut därifrån.