Webbinarier 2023

Vi genomför ett antal Digitala utbildningar i GIT via Teams under vår och höst.
Det är aktuella ämnen för säsongen men kan också vara nyheter. Dessa utbildningar tar ca 45 minuter och vi erbjuder ett 30-tal platser vid varje utbildning.
Material skickas ut innan passen så du hinner förbereda dig och kan ställa frågor.
Fler utbildningar kommer att läggas upp efterhand

GIT e-post

Första Webbinarier 2023 om GIT e-post startar 18 januari.

Här får du bekanta dig med programmet. Vi går igenom inställningar och profiler. Du får  lära dig att skapa segment och nyhetsbrev. Vi tittar också på uppföljning och statistik.

Har du inte redan ett inlogg till GIT e-post så skaffa gärna det innan passet och bekanta dig med verktyget. Inlogg till GIT e-post får du genom att mejla  klubbsupporten. Klicka här.  Det finns tre olika tillfällen av välja på och passet är 60 minuter.

Tisdag  7 februari 09:00
måndag 27 februari 14:00

Anmäl dig här!

Lär dig mer om starttidsschemat i nya GIT!

Under detta Webbinarier får du en genomgång av alla funktioner i starttidsschemat i nya GIT.

Vi kommer bland annat gå igenom hur du bokar, flyttar och kopierar starttider. Hur du kopplar på uthyrning artiklar och företagsbokningar.

Samt hur du skickar e-post och återbetalar avgifter från Starttidsschemat mm.

Det finns tre olika tillfällen att välja på och passet är 45 minuter långt.

Torsdag 9 februari  09:00
 Torsdag 2 mars  14:00

Anmäl dig här!

Lär dig mer om artikelschemat i nya GIT

Under detta pass  går vi igenom hela artikelschemat allt ifrån inställningar till bokning av uthyrningsartiklar såsom golfbil, ställplatser osv. Vi går också igenom hur du lägger upp och gör inställningar på uthyrningsartiklar om du ex. vill att de ska gå att boka via Min Golf i samband med bokning av starttid.

Onsdag 22 februari  9:00
Måndag 20 mars  14:00
Tisdag  4 april  14:00

Anmäl dig här!

Start av säsong!

Inför varje säsong är det viktigt att se över att rätt inställningar och information är på plats i GIT. På detta pass går vi igenom de inställningar du behöver  tänka på inför uppstarta av säsongen.

Bland annat kommer vi gå igenom inställningar för bana, greenfee modeller, klubb och webbinställningar och inställningar för golfguiden.

Ta tillfället i akt att förbereda dig på bästa sätt.

Det finns två tillfällen att välja på och passet är ca 45 minuter långt.

Tisdag 21 februari  9:00
Torsdag 16 mars  14:00

Anmäl dig här!

GIT tävling - upplägg av tävling 2023

Under detta passet går vi igenom inställningarna som är aktuella för att skapa  en tävling. Detta avser parametrarna som innefattas i fliken Inställningar i en specifik tävling.

Torsdag  9 februari  9:00
Torsdag 16 februari  9:00
Tisdag 14 mars 9:00

Anmäl dig här!

GIT tävling - genomförandet av tävling 2023

Under detta pass går vi igenom flikarna anmälda, startlista och resultat.
Tips och råd på hur du kan hantera tävlingar på ett smidigt sätt.

Torsdag 9 februari  14:00
 Torsdag 16 februari  14:00
 Tisdag 14 mars 14:00

Anmäl dig här!

GiT tävling - avgifter, klubbgrupper och Order of Merit

Under detta pass går vi igenom hur din klubb kan arbeta med grundavgifter och klubbgrupper så att du alltid får rätt avgifter och vi går även igenom webbetalning och hur du stämmer av allt i GIT Tävling. Vi kikar också på hur Order of Merit kan hanteras och användas för klubbens tävlingar.

Torsdag  9 mars  9:00
Torsdag 16 mars  9:00
Torsdag 23 mars  14:00

Anmäl dig här!

GIT Partners (Företag)

Under detta passet går vi igenom hur GIT Partners fungerar och allt som du behöver veta för att komma igång att använda funktionen.. Bland annat kategorisering, hur du knyter ihop spelavgift med företaget, hur vi kan kommunicera och statistik.

Med GIT Partners får du en professionell Partnerhantering.

Onsdag  22 mars 9:00
 Måndag 3 april 14:00

Anmäl dig här!