Webbinarier hösten 2024

Vi genomför ett antal digitala utbildningar i GIT via Teams under vår och höst.
Det är aktuella ämnen för säsongen men kan också vara nyheter. Längden på utbildningen beror på ämnet men de flesta tar ca 45 minuter och vi erbjuder ett 40-tal platser vid varje utbildning.

Spelavgifter och Flexmodellen

Under detta pass går vi igenom de tre spelavgifter som finns i GIT och hur de kan användas för att paketera dina medlemskap. Vi lägger lite extra fokus på den nya spelavgiften så att du får en klar bild av hur den fungerar.

Du kommer också att få en genomgång av Flexmodellen som är ytterligare en variant på samtidigt bokningar.

Tisdag 8 oktober   14:00

Läs mer och anmäl dig här.

GIT e-post hösten 2024

Här får du bekanta dig med programmet. Vi går igenom inställningar och profiler. Du får lära dig att skapa segment och nyhetsbrev. Vi tittar också på uppföljning och statistik.

Har din klubb inget inlogg till GIT e-post, så skaffa gärna det innan passet och bekanta dig med verktyget. Första gången klubben ska logga in i GIT e-post kontakta klubbsupporten på klubbsupport@golf.se
I övriga fall så bjuder administratören på klubben in övriga användare.
Det finns två olika tillfällen att välja på och passera är ca 1 ½ timma.

Tisdag  1 oktober  14:00
Torsdag  17 oktober 09:00

Läs mer och anmäl dig här

Kom igång med GIT

En grundläggande genomgång om hur GIT är uppbyggt och hur processerna hänger ihop.

Denna utbildning är för dig som är ny på GIT eller vill ha en repetition. Du får kunskap om vilka områden som finns i GIT, och hur funktionerna hänger ihop och vilka inställningsmöjligheter som finns under varje rubrik i GIT.
Några av frågorna du kommer få svar på är:

• Hur fungerar artiklar och avgifter?
  • Vad gör jag inställningar för banan?
  • Hur fungerar personsidan?

Efter detta pass kan du fördjupa dig i olika funktioner genom att delta i webbinarier om specifika områden, titta på inspelade webbinarier och korta instruktionsfilmer samt ta del av allt textmaterial på help.golf.se.

Datum för passet:

Torsdag   3 oktober  10:00

Läs mer och anmäl dig här

GIT Partners - Ger dig bättre kontroll och effektivitet i arbetet med dina Partners.

Upptäck hur du kan arbeta smidigt med GIT Partners.
Lär dig att kategorisera, registrera företag och koppla ihop dem med spelavgifter. Få insikt i hur du kan få ut statistik och kommunicera på ett professionellt sätt med dina Partners.

Du kommer också få kunskap om hur GIT Partnerbokning fungerar så att din partner enkelt kan boka sina egna starttider.
Med GIT Partner automatiseras genom din partnerhantering, få bättre kontroll och öka effektiviteten.
Efter detta har du de verktyg du behöver för att komma igång.

Välj mellan följande datum:

Torsdag 10 oktober 14:00
Måndag
4 november  10:00

Läs mer och  anmäl dig här.

Rapporter i GIT

Under detta pass får du en genomgång av de rapporter som finns i GIT.

Du lär dig om funktionerna och hur rapporterna är uppbyggda, samt i vilka sammanhang du kan använda dem. Detta ger dig värdefulla insikter och tips för att använda rapporterna effektivt i ditt arbete på klubben.

De områden och rapporter du kommer att få kunskap om bland annat:

Personrapporter & övriga personrapporter
Statistik tidbokning (medlemmars spel)
Beslutsunderlag Spel och Medlemmar
Bokade Starttider Ackulumerad
Fördelning per medlems eller kökategori
Organisationsrapporter
Backup-rapporter

Välj mellan följande datum:

Måndag 7 oktober 14:00
 Torsdag 14 november 09:00

Läs mer och anmäl dig här.

Tilldela och debitera årsavgifterna via Min Golf hösten 2024

Under cirka en timme får du kunskap om inställningar i GIT för att starta upp processen. Tillsammans går vi igenom checklistan som bland annat innehåller:

Före tilldelning
Tilldelning
Säljorganisationer
Rätt köpevillkor

Vi avslutar med ekonomiska avstämningar och en genomgång av hur flödet ser ut när medlemmarna betalar. Efter detta pass ska du ha god kännedom om hur du lägger upp årsavgifterna på Min Golf för era medlemmar, och du får tips på viktiga saker att tänka på.

Notera att vi inte kommer att gå igenom processen för att skapa fakturaunderlag via externa faktureringstjänst. Se separata webbbinarier för den längre processen.

Det finns tre olika tillfällen att välja på och passera är ca 60 minuter.

Välj mellan följande datum:

Måndag   14 oktober 10:00
Tisdag   12 november  14:00
Tisdag   3 december 13:00

Läs mer och anmäl dig här.

Tilldela och debitera årsavgifterna via extern fakturatjänst hösten 2024

För dig som ska jobba med fakturor till medlemmarna går vi igenom alla steg för att skapa fakturaunderlag under dessa Webbinarier. Vi går igenom checklistan och alla inställningar du behöver göra.

Vi kommer även att gå igenom vad som är viktigt att tänka på när det gäller avgifter och hur du hanterar krediteringar och får en bra spårbarhet av dina fakturaunderlag i GIT.

Det finns två olika tillfällen att välja på och passera är ca 45 minuter.

Välj mellan följande datum.

Torsdag 24 oktober  10:00
Torsdag 21 november  14:00

Läs mer och anmäl dig här