Senast uppdaterad:

Skriv ut

GolfMore

I samarbete med Range Servant erbjuder vi marknadens bästa och mest spridda driving range betalningssystem – direkt integrerat med GIT.

GolfMore Driving Range-systemet ger er de optimala möjligheterna att optimera era inkomster på driving rangen.

Systemet hanterar betalningar från
• Betalkort
• Swish
• Koder
• Bollkort
• GolfMore mobilapp.

Gäster kan själva sköta påfyllning via vår app, så systemet fungerar perfekt även under de perioder när ni inte är där.

Systemet erbjuder dessutom många andra funktioner, såsom:
• Dynamisk prissättning
• Fria bollar med begränsningar
• Bonusprodukter

Med en mängd olika rapporter kan ni lära er allt om er range, så ni har de optimala möjligheterna för driving range revenue management.

Kontaktuppgifter Visa

Range Servant
Adam Sjöö Björkegren
adam.bjorkegren@rangeservant.com
Tlf: +46 35 15 29 58

https://www.rangeservant.com/product/golfmore-payment-solution/