Tillbaka till releaser

Release 10 september 2024

Skriv ut

Den 10 september införs Freja+ som inloggningsmetod i GIT, samtidigt stängs "gamla" GIT ner helt. Det kommer även en hel del mindre förändringar och förbättringar i GIT som du kan läsa om här nedanför.

Ny inloggningsmetod i GIT Freja+

Läs mer här

GIT Tävling fler inloggningsmöjlighet

Nu finns möjlighet att skapa inloggning i GIT-tävling utan att gå via GIT. Ett smart tips för dig som har tävlingsledare som endast behöver vara inloggad i GIT-tävling.
Läs mer här

Single-sign-on försvinner som inloggningsmetod i GIT e-post.

Läs mer här

Hantera person

Utträdesorsak "Avslutat medlemskap" försvinner som alternativ

Utträdesdatum och medlemskaps giltiga tom datum kommer att vara samma.
Läs mer här

Bokning, Gruppbokning & Starttidsschemat

Vid bokning av starttid kan du klicka på Enter istället för Spara & stäng.
Läs mer här

Sök greenfee flyttar över i GIT.
Läs mer här

Ekonomi

Under arkiv fakturaunderlag, tillägg av kolumn Skapat av
Läs mer här

Under Skicka e-post finns numera ett arkiv så att administratören kan se vilken text och till vem och när mejlet är skickat.
Läs mer här

Under Före tilldela under steg 5 finns numera en summa av Totalt antal.
Läs mer här

Under Före tilldela under steg 3 visa nu alla avgifter med status upplag oavsett hur gamla de är.
Under Före tilldela under steg 3 finns möjlighet att visa förfallodatum på obetalda GIT avgifter.
Läs mer här

Rapporter - överflyttning av kvarliggande rapporter

Ny Styrelserapport - Statistik
Statistik övrigt - GIT_Stat.Fördelning per HCP.rpx
Statistik övrigt - GIT_Stat.Fördelning per ålder.rpx
Läs mer här

Ny mall för utskrift av kapitalinsatsbevis
Läs mer här

Org rapporter - Tidbokning_Startlista: Det ska gå att välja framtidsdatum i urvalet

Flytt av rapportsidan "HCP Rapporter" till Övriga personrapporter
Läs mer här

Övrigt

Under Bokande system kommer möjligheten för Drop-in-tider att tas bort.

GIT klienten (gamla GIT) stängs

GIT-klienten stängs den 10 september och är inte längre tillgänglig för inloggning