Tillbaka till releaser

Release 26 november 2024

Skriv ut

Releasen den 26 november är den första sedan gamla GIT stängde i september. Nu fokuserar vi helt på nya funktioner, och en av de större nyheterna den 26:e är en ny startsida.

Inloggning

Ny startsida/dashboard.

Rapporter

Migrering av etikettmallar Avery.
Backuprapporter - Tillägg av starttidsförbud i Backup tidsbokning.
Juniordashboard - Översikt: Ändring av tooltipstext för Antal medlemmar.
WHS - Rapporten: Årlig handicaprapport WHS ska kompletteras med två värden/kolumner.

Bokning, Gruppbokning & Starttidsschemat

Vid flytt eller kopiering av gruppbokning ska man få info om prisförändringar om man har inställning för det.
Avtal Golfbil ska kunna redigeras.

Ekonomi

Skapa artikel - Textändring till Försäljningskontonummer.
Tillägg av fordranskonto på avgifter och i transaktionslista.
Transaktionslista: Tillägg av kapitalinsatstyper i listan Artikeltyper.
Transaktionslista: Annullerade/krediterade avgifter med status upplagd som tas bort ska loggas.
Avgifter. Borttagning av kopplingen till en avgift som är fakturerad.

Spelavgift Credits

Differentierad prissättning av 9 håls rundor på 18 håls banor.
Vid hämtning av startlista för tävling ska giltighet kontrolleras även för Spelrättigeheten.
Lägg till nytt schema: ny hantering av glapp i Creditsschema.

Greenfee

Rabattregel: Möjlighet att ange att gäst-till-medlem endast gäller en gäst per medlem
Gäst till medlem: När medlem avbokar sig ska gäst inte längre få gäst-till-medlem-priset

Bana

Reservationsregler - möjlighet att sätta separat reservation för ett företag alt. bokande system.
Inställningar. Ny sida Flexmodellen GIT Tävling

Widgets

Scorekort
Slopekalylator
Medlemswidget - Välj hemmaklubb
Medlemsansökan - Ökad mobilanpassning, visning av pris beroende på ålder, obligatoriska fält vid ansökan, hjälp vid inmatningsfälten, välkomstmail till spelare.

WHS

Skicka HCP registreringar även hål-för-hål.
Verifiering av övre poäng gräns hål-för-hål.
Ny flik på person. mer data och diagram för att göra revision på en person.
Det ska inte gå att registrera en rond på en person som har SGF-status 'Passiv' på vald klubb.

Sök Tävling

Förbättrad sökfunktion i MinGolf för visning av äldre tävlingar.