Viktigt om årsavgifterna.

Ange rätt årtal under giltighetstid OBS! Viktigt

Det är viktigt att ange rätt årtal för det året avgifterna avser.

Skapa nya avgifter och funktionen "förfallodatum"

Vi rekommendera alla att skapa nya avgifter för årsavgifterna (spelavgift, medlemsavgift osv.) för att alla funktioner i ekonomidelen ska fungera på bästa sätt. Dvs inte använda de gamla avgifterna som är skapade i gamla GIT.

Viktigt är också att om du vill använda funktionen förfallodatum när du lägger upp avgifterna på Min Golf måste avgifterna ha fått ett förfallodatum angivet innan tilldelning.
Läs mer om hur du skapa avgifter i nya GIT.