GIT Roadmap

Sidan fylls på allteftersom nästa release fylls med innehåll.

Migrationsarbetet från gamla till nya GIT fortsätter i rask takt samt inför vi några spännande nya funktioner under hösten.

Nedan hittar du en lista över det vi utvecklar de närmaste månaderna.

Release 14: Fokusområden inför releasen - 12e mars 2024 Visa

Introduktionskort

Resterande funktionaliteten från GIT klienten migreras till nya GIT.

Inställningar för Spelaridentifikation

Resterande funktionaliteten från GIT klienten migreras till nya GIT.

NY! GIT Partnerbokning

MinGolf Företag ersättas med en ny bokningsportal för era partnerbokningar. Den följer samma design som starttidsschemat i GIT och utökas med funktionalitet för att kunna boka uthyrningsartiklar.

Partners

Skapa faktura från Avgiftsfliken

Bokning, Gruppbokning & Starttidsschemat

Skicka mail genom GIT e-post till gruppbokningar
Flytta en gruppbokning då den överlappar sig själv.
Gruppbokning - ankomstmarkera en hel gruppbokning.
Gruppbokning - spara gruppbokningens parkeringsplats
Gruppbokning - byta avgift för en hel gruppbokning
Starttidsschemat - Tillägg av HCP i tooltip
Bokning. Historik. Tillägg av tooltip så det går att se all information i historiken

Person & Ekonomi

GIT-Faktura. Skicka e-post. möjlighet att skicka Förhandsgranskning till valfri mail
GIT-Faktura. Skicka e-post. möjlighet att skicka till personer som har en obetald faktura
Personbilden/avgifter: Avgifter som man lägger upp på person måste sparas innan man kan skapa faktura

Klubb & webbinställningar

Ny flik för MG Bokningsapp
Ny flik för app notiser

Stängs i GIT klienten (gamla GIT)

Kapitalinsatser (Person & Företag)

Bana Hål & Slinga.

Inställningar administration - klubbgrupper, ålderskategorier, medlemskategorier och kötyper.

Release 15: Fokusområden inför releasen - 14e maj 2024 Visa

Back-up rapporter

Resterande funktionaliteten från GIT klienten migreras till nya GIT.

Makulera greenfee (fd Sök greenfee)

Resterande funktionaliteten från GIT klienten migreras till nya GIT.

Rapportverktyg

Flytt av Statistik övrigt rapporter GIT_Stat.Fördelning per medlemskapstyp eller kö (historik) Excel.rpx

Ekonomi - Transaktionslistan & fakturahantering

Transaktionslista. Kontonr., kostnadsställe och moms för Tävlingsgreenfee resp Tävlingsavgifter ska visas på bokföringsunderlaget och summeringen

Transaktionslista. Kontonr., kostnadsställe och moms för Tävlingsgreenfee resp Tävlingsavgifter ska visas på bokföringsunderlaget och summeringen

Transaktionslistan. Tävlingsnamn för tävlingsavgifter och återbetalningar från GIT Tävling ska visas på Transaktionslistan

Lägg till partnernamn i Fakturaarkivet

Hantera fakturor och underlag - lägg till partnernamnet

Bokning, Gruppbokning & Starttidsschemat

Starttidsschemat. Skicka e-post. möjlighet att filtrera på inbokade Golfbilar samt de som inte är Ankomstmarkerade m.m

Starttidsschemat. ändra ordning på spelare i tooltipen så att de överensstämmer med ordningen i sticky footern

Starttidsschema. Avgift. Gäst till medlem. när medlem avbokar sig ska gäst inte längre få gäst-till-medlem-priset

Starttidsschema. Sticky footer. Ta bort ikon för att skicka e-post och lägg till Flytta och Kopiera

Ska kunna flytta bokning med artikel tillkopplad och när en aktiv spelavgift uthyrningsartikel på spelaren finns

Hantera övrigt person

HCP. Det ska inte gå att registrera ronder på personer som saknar giltigt medlemskap

Stängs i GIT klienten (gamla GIT)

Release 16: Fokusomräden inför releasen - 10e sept 2024 (prel) Visa

Hantera person

Avstänging. (flyttas från klubbnivå till SGF nivå)

Organisationsenheter (SGF nivå)

Resterande funktionaliteten från GIT klienten migreras till nya GIT.

Bokning, Gruppbokning & Starttidsschemat

Div. uppdateringar av befintliga funktioner, nyutveckling och buggrättningar. Mer detaljer under vinter.

Inloggning

Implementering av inloggningstjänsten Freja ID

Stängs i GIT klienten (gamla GIT)

All resterande funktionalitet stängs.

Inloggning för klubbarna stängs.