TV Administratör

Med hjälp av TV-visning kan du på ett informativt sätt visa dina medlemmar och gäster starttiderna för dagen. Du kan också välja att visa startlistor och/eller resultatlistor för tävlingar som spelas på klubben.

För att det ska fungera behöver du antingen en dator eller en Smart-TV. Enheterna behöver vara anslutna till internet. Både datorn och Smart-TV:n behöver kunna visa hemsidor.

Via några enkla steg kan du ställa in vad som ska visas och sedan är det bara att köra igång!

Tre alternativ till visning

1. HDMI kabel mellan en dator och en TV, samma som om datorn varit kopplad mot en skärm.

2. Koppla in ett trådlöst tangentbord och mus till din TV. Logga in i nya GIT. Skapa ett bildprojekt och använd länken som genereras.

3. Skapa en Powerpoint och visa bildspelet från den, se mer här »

Skapa bildspel och bildprojekt - steg för steg »

Utökad användning av bildprojekt (via ex. Powerpoint) »

se några exempel nedan.

Startlista med paginering

Startlista tävling