Byt avgift

Byt avgift på flera spelare

Om du vill byta en avgift på en eller flera spelare i en boll, exempelvis om du vill byta till en Företagsavgift eller Eget val av avgift så klickar du på aktuell starttid och väljer Skapa/Redigera bokning.

Då visas rutan Byt avgift uppe till höger.

När du klickar på Byt avgift öppnas rutan där du kan byta avgift mot exempelvis en Företagsavgift eller Eget val av avgift. Markera den eller de spelare du vill byta avgiften på, välj aktuell avgift och spara.