Schemaöversikt och inställningar i GIT

Inställningar

Inställningar för vad som ska visas, antal scheman, vilka klubbar, banor, vilken dag och vilka relationer som ska finnas mellan varje schema ställer du in i gamla GIT i nuläget (funktionen kommer i nya GIT senare).

Titta gärna  igenom PDF-filen Förklaringar och inställningar i starttidsschemat

Det nya schemat visar till exempel:

1. Gruppbokning (gul) betald (mörkgul)
2. Bokning (grön), betald (mörkgrön) blockering (grå), och ankomstmarkerad (rund ring med bock i)
3. Bokning som är ankomstmarkerad, samt en spelare som är extra uppmärksammad genom rosa markering.
4. Information om bokaren med tooltips-funktionen (muspekaren på slotrutan)
5. Olika typer av noteringar (på bokaren eller på artikeln)
6. Startförbud tävling
7. Företagsbokningar (blå) betald (mörkblå)
8. Blockering
9. Reservationsregel
10. Färgschemat

Du kan filtrera vyn med dropdown-listan för att visa:

➢ Ankomstmarkerad (standardval)
➢ Gäst
➢ Golfbil
➢ Flex (flexmodelschema)
➢ Credits

När du markerat ett av valen ovan så visas till exempel alla starttider för dagen där det finns en golfbil bokad.

Färgschemat

Klicka på i-ikonen längst upp till höger så får du fram färgschemat. Här ser du var de olika symbolerna och färgerna som visas i starttidsschemat betyder.