Skicka e-post och notiser från Starttidsschemat i GIT

Det är möjligt att skicka e-post och notiser (notiser går till de som har Min Golf Bokningsapp) till inbokade spelare på två sätt:

➢  Skicka till alla inbokade på en starttid
➢ Skicka till alla inbokade för en hel dag

Du kan alltid markera/avmarkera spelare.

E-post:
Du kan också skicka ett mail till dig själv för att se hur det ser ut. Fyll i din mailadress och klicka på Skicka förhandsgranska.

Note: Spelare kan (i Min Golf) nixa sig från att få information från "Ej medlemsklubb". När du skickar mejl via den här funktionen kommer de spelare som nixat sig inte att få ditt mail.

Skicka till alla inbokade på en starttid

Du kan skicka till alla inbokade på en starttid.

Markera en starttid i schemat och i bokningsinformationen klicka på ikonen Skicka e-post.& notiser. Eller från sidan Redigera bokning klicka på ikonen Skicka e-post & notiser.

Där väljer du om du vill skicka e-post eller notiser. (notiser går till de som har Min Golf Bokningsapp)
Först öppnas fönstret Visa mottagare, där väljer du vilka du skicka till.

Klicka på Nästa.

Skicka e-post

Då öppnas fönstret skicka e-post där du skriver i ämne, text och en mejladress som en kopia ska skickas till.

NN

Notiser

Då öppnas fönstret skicka notiser och du kan välja om du ska skicka notisen nu eller senare. Dessa notiser hittar du också under Inställningar-Klubb och webbinfo-notiser app. Läs mer här

Skicka till alla inbokade för en hel dag

Skicka till alla inbokade på en starttid för hela dagen gör du direkt från starttidsschemat genom att klicka på ikonen Skicka e-post & notiser,

Samma fönster som ovan visas när du skickar e-post och notiser till alla inbokade på en och samma bana och dag.