Ny Artikelgrupp

Här kan nya Artikelgrupper skapas. Vilket skulle kunna behöva göras om t.ex. moms skall läggas på direkt från GIT.

Med Egenskaper får man möjlighet att ändra namn eller momssats på en artikelgrupp.

Artikelgruppsnumren måste vara unika. Man kan inte radera en artikelgrupp som används.

Momssats kan väljas på artikelgrupp. Tänk dock på att i vissa ekonomisystem, administreras eventuell moms direkt i ekonomisystem.