Sök artiklar och avgifter i GIT

Då det finns många olika avgifter och artiklar i GIT, används denna funktion för att söka efter avgifter och begränsa urvalet på olika sätt.

Här kan du som Klubbadministratör söka artiklar/avgifter och det finns flera möjligheter att söka på:

1. Alla typer av artiklar/avgifter
  2. Endast uthyrningsartiklar
  3. Endast avgifter
  4. I rullgardinsmenyn kan du selektera på Artikeltyp
  5. I rullgardinsmenyn kan du selektera på Artikelkategori
  6. Här kan du välja Säljorganisation som är nytt för Nya GIT
  7. Här kan du skriva in del av eller hela namnet på den artikel/avgift som du söker.

Sortera sökresultatet

När du har sökt fram aktuell artikel/avgift kan du klicka på respektive rubrik för att sortera sökresultatet.

Lås artikel

Genom att kryssa i kryssruta "Lås" längst till höger så blir den artikeln kvar i sökresultatet. När du gör ett nytt sök-urval så kan vissa artiklar vara "låsta" från tidigare sökresultat. Detta för att ge dig möjlighet att få överblick över vissa artiklar/artikelgrupper/artikeltyper och dess inställningar (se exempel i bild där är urvalet är Artikeltyper och en låst en artikel från tidigare sökning).

I sökresultatet visas en del nya fält, de flesta fält uppdateras via att du klickar på artikelnamnet i sökresultatet. Då kommer du direkt till artikeln och kan redigera.

Ev. moms anges som tidigare på resp. artikelgrupp som klubben lagt upp (klubbens artikelgrupper hanteras tillsvidare i gamla GIT).

Gå vidare för att redigera avgifter/artiklar »