Bana i nya GIT

Under 2022 håller vi på att bygga avsnittet för Bana i nya GIT. Under våren släpptes första delen kring bana i nya GIT, detta bestod av funktionalitet för att t.ex. kunna skapa en ny bana, och göra vissa grundinställningar som innefattas i fliken Hantera Bana.

Under september månad släpps nästa steg i utvecklingen av Bana i nya GIT. Bana kompletteras med övriga inställningar (flikar) Starttidsintervall, Starttidsförbud, Reservation, HCP begränsning, Bokande system och Övrig Baninformation. En inställning som inte inledningsvis flyttas över från GIT-klienten till nya GIT är inställningen Upplysning. Vi kommer se över inställningen för att på sikt lyfta funktionaliteten.

Bana kommer under hösten 2022 finnas tillgängligt både i nya GIT och i GIT-klienten.

En bana består av olika inställningar. Hur du ställer in dessa inställningar kan du läsa mer om under nedanstående sidor (sidorna håller för närvarande på att uppdateras).

Hantera Bana i nya GIT
Starttidsintervall nya GIT
Starttidsförbud i nya GIT
Reservation i nya GIT
HCP begränsning i nya GIT
Bokande system i nya GIT

Skapa och lägg upp en ny Bana Visa

För att skapa en ny bana i nya GIT, går du till sidan Hantera Bana (översikt över de upplagda banorna som finns på din klubb). Du hittar sidan på följande plats: Inställningar - Bana- Hantera Bana, där klickar du på "Skapa ny bana".

För att en bana ska kunna skapas, behöver Namn och Beskrivning anges för bana samt behöver en eller flera Slingor kopplas till banan.

När ovanstående uppgifter är inlagda kan du klicka på Spara.

Du har nu flera parametrar och inställningar du kan göra för din bana. Alla inställningar (flikarna) blir inte tillgängliga på direkten. För att flikarna för Starttidsförbud, Reservation, HCP begränsning och Bokande system ska bli tillgängliga behövs ett starttidsintervall först skapas.

Det kan vara bra att inleda med att gå igenom inställningarna som du ser i fliken Hantera Bana, läs mer på följande sida: Hantera Bana i nya GIT.