Har du problem med att mejl inte kommer fram?

Fler och fler företag skärper sin IT-säkerhet. Det kan resultera i att vissa mejl inte når fram till mottagaren.

Även om det inte är ett generellt GIT-problem ser vi att det blir utmaningar på golfklubben när mejl om att ändra lösenord för Min Golf och liknande inte når mottagaren.
För att spelare ska kunna ta emot automatiska utskick från SGF, inklusive bokningsbekräftelser och lösenord, kan de behöva godkänna specifika webbadresser.
Här finns ett exempel på hur man gör det i Outlook.