Golfpaket i GIT

Erbjud golfpaket med boende i samarbete med externa researrangörer.

Tack vare kopplingen mellan GIT och Citybreak kan en researrangör erbjuda spel och boende tillsammans med klubben. Paketering görs av By Nordiq.

Läs erbjudande från By Nordiq »

Utförlig beskrivning – bokning av boende och speltid hela processen för Golfaren och hur det ser ut i GIT (pdf) »

Läs mer om kopplingen mellan GIT och Citybreak (licens) Visa

Beskrivning av den generella licensen:

Svenska Golfförbundet (SGF) har ett samarbete med Visit Technology Group, som står bakom paketeringsverktygen Citybreak. Detta ska underlätta golfturismen i Sverige ytterligare.

SGF har aktiverat 400+ svenska golfbanor så att dessa är tillgängliga via en GIT-licens. Fördelen med detta nya upplägg är att golfbranschen får fler, främst turistorganisationer, att arbeta för att det blir mera bokningar på våra banor. Fler aktörer drar sitt strå till stacken. På olika webbsidor kan vi dessutom visa på att man kan åka på golfweekends i Sverige via t ex SJ.se, olika hotellsajter, resesajter och destinationssajter, allt för att höja medvetandegraden om hur kul det är att åka på golfweekends.

onlinehjälpen för info om tillvägagångssätt. Admin bana, kanal webb ska vara aktiv).

Om du vill släppa ännu fler tider eller ta bort möjligheten för en arrangör att sälja dina starttider så ändrar du enkelt i GIT.

För att ta bort möjligheten för en arrangör att sälja starttider ändrar du det genom att söka fram egen OE, fliken företagskonto, markera raden med företagskonto SGF Öppenbokning, klicka på egenskaper.
I listan visas klubbens banor och markera bana som ska tas bort, klicka ta bort och sedan spara eller verkställ. Likadant om du vill öka tillgänglighet till 1,1,1, (samtliga tider ska få bokas ej startförbud) Då ändrar du det på i stort sett på samma sätt.

En arrangör kan alltid skriva individuella avtal med en golfbana avseende provisionsnivåer och priser. Om arrangören väljer att lägga in ett eget prisavtal på en golfbana kommer denna prislista att prioriteras före de priser som erhålls från GIT. Priset hämtas då först ifrån Citybreak. Användbart vid vissa kampanjer etc.